| ramona_5587 a întrebat:

Poti ramane insarcinata daca faci sex dupa ce ti s. a terminat menstruatia?(dupa 3-4 zile).

6 răspunsuri:
| Octavutzu a răspuns:

Nu nu poti ramane bine inteles doar daca te protejezi, daca nu doar cu noroc poti sa nu ramai. Mai explicit ai toate sansele sa ramai chiar si in a 2-3-4 zi dupa menstruatie tongue. Ai grija

| candycarrie a răspuns:

Poti ramane insarcinata oricand daca nu te protejezi, metodele astea nu sunt sigurehappy

| gabrielgypps a răspuns:

Da binenteles.in mod normal ovulul se elibereaza la circa 8 zile dupa ultima menstruatie, dar ca sa te bazezi pe asta trebuie sa ai un ciclu care merge ceas, si chiar si asa, femeile tinere sunt in vremea lor cea mai prolifica, asa ca sot avea eliberari de ovul chiar si in timpul menstruatiei, inainte.
daca schimbi aerul, la mare la munte, ciclul se poate modifica.
ce s-o mai, prezervativul este cel mai eficient mod preventiv, sa nu mai vorbim de boli.

| cryss_1476 a răspuns:

Depinde de la femeie la femeie. nu cred ca se elibereaza ovulul in 3-4 zile, dar tot ce se poate! dar ca sa nu-ti mai faci atatea griji, protejeaza-te mereuwinking

| delix a răspuns:

Nu!

| cremita a răspuns:

Eu stiu ca in primele 5-6 zile dupa ce ti s-a oprit menstruatia nu poti sa ramai... dar cel mai bine te protejezi tot timpul