Nu, nu ai nici o sansa, poate tu te gandesti, ca a luat sperma de la tine din gura sarutanduva, si dupa ce ti-a facut sex oral sa ramana ceva in vagin, dar nu se poate, in plus trebuie sa fiti foarte fertili amandoi pentru a se lega ceva.
Nu..vaginul nu e tot una cu stomacul.Ca sa ramai insarcinata trebuie sa ejaculeze in vaginult tau!
Nu nu exista nici o sansa sa ramai insarcinata...stomacul(locul unde ajunge tot ce gabam noi in gura in cazul tau sperma..nu are nici o legatura cu vaginul)asa ca stai linistita
Posibil cand v-ati sarutat sa-i fi ramas printre dinti vreo cativa spermatozoizi, de-ai lui sau poate de-ai altuia, ramasi rataciti pe la tine prin gurita...iar apoi cand a bagat botul sa-ti fi intrat in pasarica!
Va spun o intplare reală din viața mea eu am avut înainte multe avorturi și nu mai puteam să rămân însărcinată am fost la multi doctori dar mai spus că am probleme și am văzut de acord cu soțul meu sa facem sex oral am înghițit sperma după am făcut sex și a executat în mine și acum sunt mama la o fetiță de 1 an!
Mutubal întreabă: