| bambucha_8500 a întrebat:

Poti ramane insarcinata daca isi da drumul in tine la sex anal? (fiindca e in contact direct cu sangele...) Multumesc anticipat.

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sperma nu trebuie sa ajunga in sange, ci in vagin. In general, nu e posibil sa ramai insarcinata asa, dar daca nu esti atenta la igiena si sperma din anus ajunge pe vulva, exista o posibilitate de a ramane insarcinata.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Si ce are sangele cu graviditatea?laughing

Vai de capul tau!

| elasexygagica a răspuns:

Stai linistita, nu ai cum sa ramai insarcinata de la anal, numa daca isi da drumu in vagin numa atunci ramai insarcinata, apropo imi plac intrebarile talehee hee

| TeoPT a răspuns:

Si ce daca este in contact direct cu sangele? De cand contine sangele ovuli? Nu ai cum sa ramai insarcinata. Exista un risc daca sperma din anus se scurge in vagin, adica iese afara din anus si se scurge in vagin.(am spus afara ca sa nu intelegi ca se scurge pe dinauntrulaughing). Bafta

| Cătălina a răspuns:

Nu!

| tarziu a răspuns:

Nu mai asculta de cei care nu stiu... daca ai colonul perforat poti ramane gravida!

Răspuns utilizator avertizat
| kittysor a răspuns:

Categoric nu happy

| Choco a răspuns:

Sangele n`are nici o leg cu sarcina. ca doar nu in vene raai gravida laughing doamne c intrebari idioate mai puneti

| incepatoare a răspuns:

Sexul anal nu are nici o treaba cu sarcina! adica ce stiu eu e ca nu poti ramane gravida!