Da poti ramane, am 22 de ani si sunt insarcinata in 2 luni, am ramass prin aceasta metoda "contraceptiva'', am avut contact sexual in ziua in care mi s-a terminat ciclul si peste 3 saptamana testul mi-a aratat un mare pozitiv...si tin sa mentionez ca tocmai ma oprisem din luatul anticonceptionalelor. Vroiam sa fac o pauza.Deci clar, DA SE POATE.Chiar daca am considerat ca nu e momentul, bebe e ok si sper sa am o sarcina usoara. Pup si mare atentie...prezervativul e baza.Nu te juca.
Poti ramane cu gura plina dupa ce ai mancat ceva bun?
Hai sa ne gandim logic.Omu vine la tine da, o faceti, el isi da drumul pe langa tine (NU in TINE), va spalati si fiecare la treburile lui.Concluzia? Nu esti insarcinata dar data viitoare foloseste un prezervativ daca nu ai facut acest lucru de data asta.
Poti ramane cu gura plina dupa ce ai mancat ceva bun?
Hai sa ne gandim logic.Omu vine la tine da,o faceti,el isi da drumul pe langa tine (NU in TINE),va spalati si fiecare la treburile lui.Concluzia?Nu esti insarcinata dar data viitoare foloseste un prezervativ daca nu ai facut acest lucru de data asta.
Da, fiindca lichidul care lubrefiaza penisul si care se secreta pe toata perioada actului sexual contine cateva milioane de spermatozoizi.
Cel mai sigur e prezervativul.
Inainte de ejaculare mai intervine un lichid care iti poate face probleme, oricum sansele sunt mici.
Da, poti ramane insarcinata pentru ca inainte de ejaculare penisul secreta asa-numitele ''lacrimi'' care contin si spermatozoizi. Asa ca da fuguta la farmacie si cumpara-ti un test de sarcina!
Alta data ai grija si folositi un prezervativ!
Eu si prietenul meu am avut un contact sexual. Nu si-a dat drumul deloc. Va intreb si va rog sa-mi rasp fara ironizari, cam ce sanse ar fi sa ramn insarcinata doar de la scurgerile lui, lichidul care lubrefiaza penisul.
Sa stii ca si eu am patit-o sunt in dubii. dar nu cred ca ai cum. totusi cam la cat timp poti sa iti faci un test de sarcina?
Blondish_4935 întreabă:
linarkfts întreabă: