Daca faci asta dupa ce ai facut sex ca lumea dar fara prezervativ, da! Senzatiile faine si orgasmul, pot facilita absorbtia spermei si Marea Intalnire! asa ca.
Asta e intrebarea zilei, ai din partea mea nota 10. Si ca sa iti raspund la intrebare, nu, nu ramai insarcinata daca te masturbezi. Ca sa concepi un copil e nevoie de un barbat si de o femeie.
Normal ca nu.
Ptr a ramane insarcinata trebuie sa ai relatii sexuale cu o persoana de gen masculin fara a te proteja
Categoric nu.Atata timp cat nu exista contact sexual intre o femeie si un barbat, femeia nu poate ramane gravida. Fara sa luam in condiderare inseminarile artificiale
Nu scumpa mea, nu vei ramane insarcinata daca te masturbezi. Vei ramane insarcinata atunci cand va exista si un baiat in peisaj, "obiect" pe care ti-as recomanda sa-l examinezi cu minutiozitate numai dupa varsta de 18 ani!
Ce intrebare tampita!
Cum sa ramai insarcinata
Normal ca nu poti ramane, masturbeazate in continuare...
NU! Atat timp cat nu "se implica" si un baiat nu ai de ce sa te temi. Dar, am auzit ca nu iti face bine...
Doamne cati prosti))) Va multumesc ca ma faceti sa rad)) Este a nj cata intrebare idioata la care rad in hohote` copilu' cand ai postat intrebarea ai gandito?) aa si ca sa raspunde da, poti sa ramai insarcinata doar daca faci operatie si iti curge sperma prin deget) lol ce lume proasta) nu stiam ca exista asemenea specimene
ce intrebare idioata mor de ras cand vad ce intrebari pun unii,
doamne la 13 ani sa nu stii ca daca te masturbezi nu ramai insarcinataasta e chiar prostie
Poate iti fac o vizita, sa vezi cum poti ramane insarcinata cu adevarat si sa nu mai pui intrebari din astea.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: