Atentie mare, daca el ejaculeaza, pune mana... si apoi se joaca cu partile tale intime, pot fi probleme...
Bună.
Nu are treabă sarcina cu virginitatea. Lichidul seminal dacă a fost eliminat la intrarea în vagin (fără penetrare) alunecă prin himen și aduce o sarcină. Virgină intactă însărcinată. Îți place cum sună?
Întâi se masturbează și apoi se joacă cu tine, interesant!
Nu rămâi, dar nu vă mai jucați că dintr-o prostie poți avea probleme: o sarcină nedorită.
Pa, pa.
Nu inteleg de ce mai mentionezi "fiind virgina"... N-are treaba. Uite ce este : Daca el inainte, si-a murdarit mana de sperma, si dupa "s-a jucat" cu tine...Sa sti ca in cazul asta poate sa existe, mici sanse...
Si ce daca si-a bagat mana in pantaloni? Asta nu inseamna ca s-a masturbat, apoi cu sperma pe mana s-a jucat cu labiile tale.
Daca esti asa speriata, de ce nu i-ai spus atunci sa se stearga pe maini sau sa se spele?!? si apoi se juca toata ziua.
Nu cred ca esti insarcinata(99.9%)
Despre sarcina este bine sa stii ca spermatozoidul sa ajunga la un ovul, deci are nevoie de un canal liber prin care sa ajunga la acesta. Daca himenul nu este rupt, sansele sunt putine.
Am trecut si eu printr-o situatie destul de asemanatoare si am fost la farmacie dupa un test de sarcina. Acolo mi-au spus ca fara penetrare nu exista nicio posibilitate sa fii insarcinata.
Nu prea stiu, dar daca va place joaca, data viitoare pune-l sa foloseasca limba in locul degetelor
e mai placut si scapi si de stress-ul sarcinii
Am si eu o intrebare...Ramai insarcinata daca baiatul nu ejaculeaza in tine si nici in exterior? Fiecare spune altceva.Astept un raspuns. Multumesc!
Exact asa am patit si eu, si chiar nu stiu ce sa cred. Sunt virgina, dar numai ne jucam asa, inca n-am trecut la actul sexual...prima data m-am jucat eu cu el, apoi el cu mine. Si nu stiu, mai spre sfarsit l-am intrebat daca era curat pe mana si mi-a zis ca da. Nu stiu ce sa cred sau ce sa fac!
Am uitat sa mentionez ca sunt virgina penetrarea a avut loc cu degetul, mi-e frica sa nu fi avut sperma pe deget :-s Mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ, menstruatia mi-a venit in data de 20(joi), dar tot mi-e frica. Vineri am o programare la ginecolog, ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine, pentru ca daca as fi insarcinata nu stiu ce as face, nu merita pentru 5 minute de placere sa suferi atat:*. Iti multumesc pentru raspuns >
Medicii susţin posibilitatea sarcinii fără penetrare
Medicul Ştefan Buţureanu de la Maternitatea "Elena Doamna" din Iaşi susţine că este posibil actul sexual fără ruperea himenului.
"Himenul se rupe de cele mai multe ori după primul contact sexual. Rata de himen elastic este de 1 la 6.000. Deci apare foarte rar un caz ca o femeie să rămână virgină după ce a întreţinut primul raport sexual. Totuşi, teoretic, poate rămâne gravidă şi fără intromisiune. Spermatozoidul trebuie să ajungă în zona respectivă", a declarat Ştefan Buţureanu. Intrebarea ta e din 2009 dar pentru.cine mai este interesat
Deci sa inteleg ca daca ea e inca virgina si el are sperma pe penis si incearca sa penetreze dar nu reuseste, intra 2-3 cm, e posibil sa ramana insarcinata?
nicolll întreabă: