| botikmik a întrebat:

Poti sa ai simptome cum ar fi (te dor sani)si sa fi insarcinata? astazi trebuia sa imi vina menstruatia, de obicei imi venea cu o zi inainte mentionez ca in luna aceasta a trecut cele 6 luni de cand am luat pastila de a doua zi! o fi din cauza asta? oare dc? plsss ajutati-ma.

3 răspunsuri:
| ramona_4785 a răspuns:

Eu zic sa nu iti faci griji sa mai astepti cateva zile poate ai o dereglare, ai fost stresata cine stie incerca sa nu stai stresata stiu ca este aproape imposibil si ai rabdare daca ai simptome e pe drum dormi mananca sanatos, fa o baie fierbinte, fierbe vin rosu si bea e foarte bun serios la mine a mers (am baut si a venit a doua zi )bafta si stai linistita.

| paramore a răspuns:

Nu te agita d acum, e ink devreme, dk te gandesti numai acolo iti provoci singura dureri, iti faci fel d fel d impresii

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Deja intervalul critic pentru pilula de a doua zi a trecut, Durerile de sani pot fi in cadrul sindromului premenstrual, dar si in cazul unei sarcini. Din pacate, acum nu ai cum sa stii, trebuie sa mai astepti. Daca menstruatia tot intarzie, cam in a saptea zi fa-ti un test de sarcina urmat de un consult ginecologic (preferabil la ginecologul care ti-a prescris pilula de a doua zi si care te-a monitorizat in urma administrarii ei).