Nu exista asa ceva, daca il respinge acum nu-l va accepta niciodata. In plus, nu are niciun motiv sa mai incerce, daca a fost refuzat.
Poate îi place ca persoană ca prieten si cu timpul îl va place mai mult asta depinde dacă fata descoperă ca el e cel potrivit si el este sincer în toate.
Da pe dracu. Baietii care sunt prieteni cu fetele ajung in friendzone, si de acolo nimeni nu te mai scoate
Nu există asa ceva, fetito.
E adouă oară când îmi spui că sunt fetiță nu mă supăr de ai de două ori vârstă mea. Cât despre comentariile mele eu sunt mai pozitivă si îmi place să cred că totul e frumos desi sunt constientă că lumea nu e roz si că sunt si întâmplări/evenimente nefericite dar cu toate astea cred că e bine să fii pozitiv si să ai încrede că va fi bine.
Asa si este, dar daca sari de pe bloc cu incredere ca vei zbura, tot n-o vei face. Si nici nu are rost sa se tina dupa cineva care l-a refuzat, exista cineva care nu ar fi facut-o.
Fiecare are dreptul să încerce de vrea acum depinde de ce isi dorește de tu vrei să îți iei un telefon nou si nai bani acum îl ei tură care vine sau ei unu mai bun.
Fetito, a intrebat daca se poate. Nu se poate. Se poate sa incerci, dar nu sa reusesti, in cazul de fata. Ar fi ridicol, dupa ce l-a refuzat, sa tot se tina dupa ea ca un distrus.
Nu, nu poti cucerii pe cineva care nu te place.
Va trebuii sa intelegi ca, nu poti forta pe cineva sa te iubeasca, daca nici macar nu te place.
anonim_4396 întreabă: