Trezireaaa baiii acum pe fete le cuceresti cu bani, adica restaurante de fite, masini, bijuterii cu chitara si poezii mori de foame
Da chiar foarte buna ideia, fa asta in public, cantai despre iubire, si trasaturile ei, si sigur i va placea, succes.
Atata timp cat nu esti penibil si esti original... e ok, o poti face foarte bine
Da, normal. Eu una sunt de parere ca asta e foarte frumos din partea unui baiat, e romantic. Ca fata mi-as dori un baiat care sa faca asta pentru mine E mult mai frumos decat sa-i cumperi fetei un cadou scump, care nu e din inima si etc. Pe cand muzica o simti. si poeziile la fel. Nu conteaza cum reciti, conteaza gestul, fetele gasesc rar un asa baiat si atunci cand gasesc sunt incantate! ( Exceptand cele care umbla doar dupa bani si sex, si nu au pic de minte si bun simt )
Sigur!:X acum trebuie sa ai si un pic de talent cu chitara...si sa reciti poezia cu suflet!
Da mai ales cu cantecul la chitarafunda? dar pe unele le intereseaza mai mult poeziile, daca ai putea o poezie la chitara
Mai usor cu telenovelele si cu Desperados,,,, si raspunsul este nu, am trecut de era in care inca mai mergea chestia asta.
aty91 întreabă:
dianaalexandra50 întreabă: