| Marbella188 a întrebat:

Poti sa faci diferenta intre ciclu peste sarcina si ciclu normal? (menstruatia)?

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

Da, poti face diferenta. La mine sangerarea de nidatie a inceput exact in ziua in care trebuia sa vina menstruatia. A fost mult mai putin cantitativ si roz.

| Marbella188 explică (pentru sofisis):

Ma bucur ca mi-ai raspuns. chiar avea, nevoie de un raspuns de la cineva care a patit. :*

8 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Diferenta dintre cele 2 procese amintite este asa cum se spune ''de la cer....la pamant''. Doar o fata/femeie complet chioara si/sau lipsita de capacitatea de a observa si judeca, ar fi incapabila sa discearna in mod clar si indubitabil ca totusi este vorba de 2 procese complet diferite d.t.p.d.v. Multa sanatate!

| MihaiNicu23 a răspuns:

Ai putea pentru ca ciclul peste sargina nu dureaza decat 1-3 zile si sunt mici cantitati de sange comparativ cu ciclul normal, daca la un ciclu s-ar elimina 20 ml de sange la ciclu peste sarcia s-ar elimina 3-4 ml.

| Laura927 a răspuns (pentru MihaiNicu23):

De ce crezi ca toate avem 20ml de sange la un ciuclu?
nu este o regula de loc!
eu am doar o singura zi ciclu si ft putin sange si pentru corpul meu este perfect normal.
Plus ca majoritatea femeilor nu au un ciclu regulat nici cantitativ si nici mensual.
Ai putea fi perfect insarcinata si sa ai ciclu.e ft simplu.
Doar pentru ca suntem insarcinate nu inseamna ca nu mai producem ovule si prin urmare de cauza de moment ce producem ovule este constatata prezenta ciclului menstrual.
Este destul de intalnit ciclul n¡menstrual in primele 3 luni de sarcina chiar daca este un risc ridicat de avort spontan cel putin pana la 5/8 saptamani atat cat dureaza "prinderea"ovulului fecundat de uter si este prezenta batailor inimii al copilului.

| Marbella188 explică (pentru Laura927):

Esti paralela rau de tot.

| Laura927 a răspuns (pentru Marbella188):

Sincer cred ca ar trebui sa te informezi pe tema asta de la un ginecolog si o matrona(persoana care se ocupa cu evaluarea sarcinii)
E pacat sa crezi ca sunt in paralela..nu prea inteleg ce inseamna dar imi imaginez ca nimic prea bun...
am incercat ani la rand sa raman insarcinata..am avut probleme de sanatate din aceasta cauza nu reuseam sa tin o sarcina pana la sfarsit, inainte de 5 saptamani pierdeam sarcina.Din aceasta cauza imi pot da cu parerea peste acest aspect, pentru ca am trecut prin asa ceva chiar eu.
Am incercat sa ii explic persoanei pe intelesul ei..eu nu sunt nici un doctor pentru a folosi denumirile profesionale.
Am avut nevoie de ajutorul unei clinici cu specializare in domeniu si nu am fost acolo doar de 2 ori intr-un an ..am 7 ani incercand duce o sarcina la bun sfarsit. Oricum acum am o fetita mare de 2 ani acus care mi-a fost ft greu sa o aduc pe lume.
Deci nu ma contrazi ..stiu ce vorbesc.

| HazelEyes77 a răspuns:

Fluxul menstrual difera foarte mult e in cantitate mica si dureaza mult mai putin uneori sunt doar cateva pete maronii sau rozalii-la implantarea ovulului fecundat in uter sau poate sa dureze cateva luni fapt care duce femeia in eroare mai ales daca nu are si alte simptome. Sangerarile masive in sarcina ar duce inevitabil la un avort spontan.

| AwGenetix a răspuns:

Nu, nu poți