| viki1212 a întrebat:

Poti sa faci dragoste in timpul sarcinii? Daca da pana in ce luna poti face dragoste? Am auzit ca multe femei fac anal cand sunt gravide, vaginal nu este bine? Sau cum este mai bine sa faci dragoste? Exista vreun risc de pierdere a sarcinii?

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pentru femeile care nu au probleme cu sarcina, sexul se poate face toata sarcina. Se recomanda ca in primul trimestru si in ultimul sa se foloseasca prezervativ fiindca sperma poate declansa avort/nastere prematura. In rest, cred ca fac sex anal fiindca asta isi doresc si sarcina le mai dezinhiba.

Abh
| Abh a răspuns:

Se poate face sex in timpul sarcinii, pana la momentul inceperii travaliului. Totul e sa o faci cu moderatie, fara manevre brutale si in pozitii comode pentru gravida. Se contraindica sexul gravidelor cu amenintare de avort, adica cu sangerari si contractii uterine.

| elena a răspuns:

Eu cand aud de dragoste anala... ce sa mai spun?
Da, sigur ca se poate.
Medicul care monitorizeaza femeia gravida ii precizeaza si perioda cand poate face dragoste...cu cine vrea ea.
Te intreb, crezi ca un barbat poate fi abstinent timp de 5 - 6 luni, nu ai impresia ca daca sotia lui nu-i creaza conditii de a face dragoste cu ea, pleaca la alta, pe coclauri? Oho, si coclauri exista din ce in ce mai multe.

| madalicious a răspuns:

Da. Poti face sex doar pana la 6 luni de sarcina. Dupa aia va bate bebelul in cap si nu va mai lasa sa faceti nimiclaughing))

Răspuns utilizator avertizat
| →s ♥ ą← a răspuns:

In ce luna esti:X?

| pisycutza a răspuns:

Da poti face dragoste, pana in luna 7-8.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa 5 luni bebele spune tata ce faci te joci cu mama iesi afara nesimtitule

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da pot exista riscuri, pentru a nu risca cauta literatura referitor la sex in timpul sarcinii, sunt diferite pozitii care nu pot dauna chiar in sarcina tirzie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da poti face dragoste in timpul sarcinii.chiar ii recomandat pentru ca relatiile sexuale te pregatese pentru part

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pot face sex anal in timpul sarcini si pana la ce luna

| monikutza a răspuns:

Eu am facut pana la 8 luni jumate. dar u cate luni ai? se poate face pana la 9 luni dar asta depinde de tine cum te simti, mie de pe la 8 luni se misca tare bebele si nu prea era comod acest lucru.