| LucccyTheGreenMonster a întrebat:

Poti sa faci sex chiar daca nu ai avut ciclu niciodata? Daca da ce se poate intampla?

11 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Normal ca poti laughing Doar ca nu e bine, nue e recomandat. Daca nu ai avut ciclu niciodata pana acu, inseamna ca ai minim sub 16 ani, asteapta si tu MACAR majora sa fii.
Pai ce sa se intample? Te predispui la boli cu transmitere vaginala si iti maresti sansele la cancer de col uterin. Nu poti ramane insarcinata. Ai sa ajungi cu renumele de panarama( imi cer scuze)
Insa repet, nu iti recomand happy

| AndruţHere a răspuns:

Pfoaiaiaai.In ritmul asta peste un an o sa puna intrebarea asta si o pustoaica de 5 ani.Ce drecu, ma? Chiar nu mai gasesti virgine in tara asta?

| Decebal a răspuns:

Se intampla un viol happy

| Elvina a răspuns:

Ai innebunit? Insemna ca esti mica de tot daca n-ai inca menstruatie si tie iti sta gandul la sex? N-ai de invatat pentru scoala? Nu te lasa dusa de val si de baieti gandeste-te bine!

| LucccyTheGreenMonster explică (pentru Elvina):

In primul rand am in al doilea rand am 16 ani si in al treilea rand era o intrebare de curiozitate

| Elvina a răspuns (pentru LucccyTheGreenMonster):

Nu te cred. La 16 ani trebuia sa ai de mult menstruatie.

| LucccyTheGreenMonster explică (pentru Elvina):

Doamne era o INTREBARE DE CURIOZITATE ce nu intelegeti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa iti incepi viata sexuala trebuie sa ai trupul si psihicul pregatit pentru asa ceva. Daca nu ai nici macar menstruatie esti un copil. Copiii nu fac sex! Ati innebunit naiba de tot

| evakara a răspuns:

Daca te pacaleste vreun baiat poti face sex si fara sa-ti fi venit ciclul

Întrebări similare