| princess_8434 a întrebat:

Poti sa faci sex cins ai ciclu?

14 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Cat timp e protejat si sunt respectate normele de igiena, da.

| elasexygagica a răspuns:

Eu zic ca nu e bine pentru ca pute urat si e naspa

| missbee a răspuns:

Nu există o contraindicație care să menționeze că sexul pe perioada menstruației este interzis. Dar e vorba de igiena personală... I mean, dacă pe tine sau pe partenerul tău mai ales nu îl deranjează lucrul ăsta, e ok. Deși nu știu cât de chef ai tu, ca femeie, când simți o durere cumplită și niște crampe până în călcâie. ^^

| blaxy a răspuns:

SpecialGirl exista prezervativ

princess da poti face.si nu o sa-ti fie nici tie nici lui nimic.insa sa faci o baie inainte de asta.

| blaxy a răspuns:

Elasexygagica daca el o iubeste si se iubesc pai nu e urit acest lucru.treb doar inainte de asta sa faci un dus.plus la asta primesti mai multa placere si ti se termina durerile.

| Nicky29 a răspuns:

Da dar nu est edeloc placut pentru nici unu!

| d3utzsa a răspuns:

Pai ce ar putea sa aiba?big grin

eu am fqt cu ggkmiu de fff multe ori cand am fost pe stopbig grin

si am observat ca mai m-am si ingrasat un piclaughing
acum nu stiu daca imi prieste sau daca o fii de cand am fqt-o pe stoplaughing

| Alleychan a răspuns:

Se poate se poate laughing succes.

| SpecialGirl18 a răspuns:

Nu este indicat deoarece sangele care curge are multi microbi si se pot transmite mai repede bolile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da...unii spun ca e chiar indicat thinking

| Blondy_6429 a răspuns:

In timpul menstruatiei fetele au o atractie sexuala mai sporita, si daca esti de mult timp impreuna cu iubitul tau de ce sa nu incerci sa faci si asta? E ceva natural...nu vad nimic neplacut aici...ba chiar sa stiti ca toate detaliile astea va unesc si mai mult!

| Blondy_6429 a răspuns:

Elasexygagica sexul e ceva care te leaga si mai mult de iubitul tau.Atunci de ce trebuie sa ai incomoditati fata de el? Totul se permita si cum a spus si Blaxy daca partenerii se iubesc nimic nu e gretos.

| Blondy_6429 a răspuns:

Oanna cum poti ramine gravida cind ovulul scoate in afara tot ce are in el? Atunci e cel mai posibil sa nu ramii gravida!

| oanna_4308 a răspuns:

Nu ca s-ar putea sa ramai gravida...

Întrebări similare