Nu există o contraindicație care să menționeze că sexul pe perioada menstruației este interzis. Dar e vorba de igiena personală... I mean, dacă pe tine sau pe partenerul tău mai ales nu îl deranjează lucrul ăsta, e ok. Deși nu știu cât de chef ai tu, ca femeie, când simți o durere cumplită și niște crampe până în călcâie. ^^
SpecialGirl exista prezervativ
princess da poti face.si nu o sa-ti fie nici tie nici lui nimic.insa sa faci o baie inainte de asta.
Elasexygagica daca el o iubeste si se iubesc pai nu e urit acest lucru.treb doar inainte de asta sa faci un dus.plus la asta primesti mai multa placere si ti se termina durerile.
Pai ce ar putea sa aiba?
eu am fqt cu ggkmiu de fff multe ori cand am fost pe stop
si am observat ca mai m-am si ingrasat un pic
acum nu stiu daca imi prieste sau daca o fii de cand am fqt-o pe stop
Nu este indicat deoarece sangele care curge are multi microbi si se pot transmite mai repede bolile
In timpul menstruatiei fetele au o atractie sexuala mai sporita, si daca esti de mult timp impreuna cu iubitul tau de ce sa nu incerci sa faci si asta? E ceva natural...nu vad nimic neplacut aici...ba chiar sa stiti ca toate detaliile astea va unesc si mai mult!
Elasexygagica sexul e ceva care te leaga si mai mult de iubitul tau.Atunci de ce trebuie sa ai incomoditati fata de el? Totul se permita si cum a spus si Blaxy daca partenerii se iubesc nimic nu e gretos.
Oanna cum poti ramine gravida cind ovulul scoate in afara tot ce are in el? Atunci e cel mai posibil sa nu ramii gravida!
Marbella188 întreabă: