Nu.Nu poti.Totdeauna jumatatile vor fi numai doua!
Mai exact,lucrul asta s-ar putea totusi intampla cand o dragoste sta sa apuna si una noua deja iti intra in inima.
Dragostea cea veche te tine inca legat cu mii de fire nevazute,amintiri,obiceiuri comune,timpuri bune si fericite...
Dragostea cea noua, bate nerabdatoare din picior ca un cal tanar, asteptand doar sa incaleci pentru a incepe goana nebuna a unei noi iubiri!
Compatimesc orice om implicat intr-o asemenea situatie.In afara faptului ca aduce multa suferinta atat lui cat si celorlalti,nu va intelege niciodata ca ceea ce simte nu e dragoste reala,ci doar un surogat al ei.
Dragostea reala te tine legat,orb,surd si mut la orice alt posibil partener,din simplul motiv ca el nu mai exista, deja e al tau, e unicat si ti l-ai gasit! Ceilalti ar fi numai dubluri inselatoare...
Buna. La inceput probabil ca ai aceasta impresie dar te inseli.
Nu poti iubi 2 persoane in acelasi timp, pentru ca fiecare persoana are ceva special.ce te atrage si te face sa te simti mai speciala decat cealalta, mai importanta.
Dar la un moment dat o sa renunti la o persoana pentru ca realizezi ca te inseli pe tine insuti si ca cealata persoana care o iubesti mai mult nu merita asa ceva. Pentru ca nici tie nu ti'ar fi placut ca cineva sa iti faca asa ceva, sa mai aiba pe altcineva in viata lui in afara de tine.
Numai bine!
E vorba de atractie fizica! Poti sa iubesti o fata dar sa te simti atras si de altele si viceversa!
Poti sa iubesti 2 persoane in acelasi timp. treaba e ca niciodata nu o sa le iubesti pe amnandoua la fel, pe una mai mult si pe cealalta mai putin. cred ca te-am convins
Da, dar in cazuri de genu se recomanda ori sa folosesti prezervativul ori sa aiba toti 3 analizele la zi. Am un tovaras care s-a ales cu o gonoree dupa ce s-a iubit in felul asta cu un alt cuplu.
Dupa parerea mea e imposibil. daca ai iubit sau o sa iubesti vreodata o sa iti dai seama
Nu raspunsul este categoric nu.n'ai cum sa iubesti 2 fete sau 2 baietii adica poate pe una o iubesti dar mai ai si o atragere fata de alta da doar atat nimic mai mult...