Femeia nu înșală decât pe cel ce iubește, pe ceilalți îi părăsește pur și simplu. Camil Petrescu
Buna!
Aici raspunsul se imparte in doua. DA! Daca iubesti la fel de mult ambele persoane! Si nu poti renunta la nici una! si ...NU! Pentru ca daca iubesti o persoana te pastrrezi si o iubesti numai pe ea! Si nu o poti minti!
Eu una, as merge pe NU pentru ca... daca inseli inseamna ca nu esti multumit de partenerul de viata si profiti din anumite motive de el.
E clar. Te-a inselat prietenul, tu l-ai iertat iar acum incerci sa ii cauti scuze.Eu cred ca se poate sa te insele chiar daca te iubeste dat fiind conjunctura in care a facut parte. Daca era cu anturajul, daca ispita a fost prea mare etc. Totusi tu chiar daca l-ai iertat nu trebuie sa treci prea usor cu vederea. El trebuie sa stie ca ceea ce a facut a fost rau si sa stie ca nu trebuie sa se mai intample. Deci trebuie un pic pedepsit.
Bună.
Nu prea ştiu adică nu m-am aflat în aşa situaţie, însă cred că uneori e posibil, fiindcă pur şi simplu asta e natura omului nu poate sa nu traădeze şi să nu înşele. Asta depinde de educaţie de modul de a gîndi a persoaei data. Sunt diferite cazuri.
Pa, pa.
Eu cred ca poti sa inseli si daca iubesti pe cineva cu adevarat.si nu vorbesc numai de baieti si o fata poate insela chiar daca iubeste.
beausingurlamasamea întreabă: