| Adyna_2391 a întrebat:

Poti sa iubesti doua persoane in acelasi timp?

Răspuns Câştigător
| yuli10 a răspuns:

Nu cred. poti iubi o persoana iar cealalta sa iti atraga atentia pentru ca e ceva nou. ai putea chiar sa te simti indragostit. si eu m-am gasit in aceeasi situatie. e greu uneori sa te simti aproape de o singura persoana pentru ca ceva nou te poate acapara usor, important e sa tii minte pe cine iubesti si sa nu-i gresesti acelei persoane pentru ca nu merita asta pentru o pasiune probabil trecatoare. nu e corect fata de nimeni sa o arzi la doua capete, asa ca e important pentru tine sa descoperi care e persoana pe care o iubesti si sa nu-i faci rau.

25 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, eu cred ca poti iubi, ca am patit o data...insa nu poti iubi pe 2 pers la fel, pentru ca unul tot e mai important, iubirea adv e doar una, insa poti sa iubesti 2...

| Flav a răspuns:

Nu !

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Poti, dar sunt tipuri diferite de iubire. Adica poti sa iubesti pe iubitul tau si pe parinti in acelasi timp... Poate chiar si o prietena foarte buna... sau fratele.

| Silvia a răspuns:

Posibil, dar in cantitati diferitethinking Pe unul mai multlove struck si pe unul mai putin...sau al doilea poate fii doar un moftthinking big grin.

| xibalba a răspuns:

Nu. Iubesti una si aia inseamna tot universul pentru tine. Si atat.

mira
| mira a răspuns:

Viata a demonstrat ca se poate si asa ceva.

| inna a răspuns:

Da, dar in mod diferit.

| piciuk a răspuns:

Nu cred asa ceva. poti sa placi doua persoane in acelasi timp dar iubirea nu are loc aici

| sylver69 a răspuns:

Imposibil...

| danutza a răspuns:

Nooooooooooooooooooo!

| RappK a răspuns:

Decat una singura:d...pe cealalta o simpatizezi...insa iubire mai greuhappy..acu' depinde ce caracterul iubitoruluilaughing

| eusinumaieu a răspuns:

Doar pe unawinking daca te referi sa iubesti ca iubite sa ai 2? nu se poatehee hee ca pana la urma vei ramane cu nici una laughing

| spin a răspuns:

Acu depinde de persoana.eu sunt de acord cu ceilalti.in schimb poti avea o simpatie avansata prin care sa faci confuzie.
stai lin.asa mi se mai intampla si mie...si cand vad alta...hoppp...gata restullaughing

| nu-vreau-nume a răspuns:

Iubesti o persoana, si pentru cealalta simti toate celelalte lucruri

| sebastian_7562 a răspuns:

Daca esti lipsit de scrupule cu siguranta. eu unul nu as putea. imi pare bine ca nu am facut o pana acum fiindca nu am avut ocazia... sad

| nuintelegnimic a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, 11 o data, pana te prind si iti rup picoarele.laughing
Doar daca suferi de multiple personalitati dar nici atunci nu merge ca fiecare personalitate e independenta, deci cat de nebun sunt aici nu pot sa dau un raspuns total opus... off, hai ca va pandesc la urmatoareahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu in acelasi mod sau cu aceeasi intensitate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au existat de-a lungul timpului povesti de dragoste cu 2. Credibile. N-am trait asta, deci nu pot sa spun in cunostinta de cauza un da hotarat. Orice e posibil, pana la urma...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred. poti iubi una cu adevarat. cealalta iti e draga. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate sotia si amanta cine stie laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ciudat sentimentul dar nu iubesti doua pers, una o simpatizezi sau te simti atras fizic de ea, in schimb pe cealalta o iubesti, atractia va disparea, dar iubirea nu.deci nu iubesti poti sa iubesti doua pers.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| darknet a răspuns:

Poti sa iubesti si 5000 (mama, tata, frati, surori, gagica, catelul...).

| Ivo a răspuns:

Poti face asta dar sigur iubesti mai mult persoana noua din viata ta si in acelasi timp pentru cealalta persoana se stinge focul. e ca intr-o balanta.acum depinde in ce parte vrei sa o inclini.

Întrebări similare