Nu cred. poti iubi o persoana iar cealalta sa iti atraga atentia pentru ca e ceva nou. ai putea chiar sa te simti indragostit. si eu m-am gasit in aceeasi situatie. e greu uneori sa te simti aproape de o singura persoana pentru ca ceva nou te poate acapara usor, important e sa tii minte pe cine iubesti si sa nu-i gresesti acelei persoane pentru ca nu merita asta pentru o pasiune probabil trecatoare. nu e corect fata de nimeni sa o arzi la doua capete, asa ca e important pentru tine sa descoperi care e persoana pe care o iubesti si sa nu-i faci rau.
Buna, eu cred ca poti iubi, ca am patit o data...insa nu poti iubi pe 2 pers la fel, pentru ca unul tot e mai important, iubirea adv e doar una, insa poti sa iubesti 2...
Poti, dar sunt tipuri diferite de iubire. Adica poti sa iubesti pe iubitul tau si pe parinti in acelasi timp... Poate chiar si o prietena foarte buna... sau fratele.
Posibil, dar in cantitati diferite Pe unul mai mult si pe unul mai putin...sau al doilea poate fii doar un moft .
Nu cred asa ceva. poti sa placi doua persoane in acelasi timp dar iubirea nu are loc aici
Decat una singura:d...pe cealalta o simpatizezi...insa iubire mai greu..acu' depinde ce caracterul iubitorului
Doar pe una daca te referi sa iubesti ca iubite sa ai 2? nu se poate ca pana la urma vei ramane cu nici una
Acu depinde de persoana.eu sunt de acord cu ceilalti.in schimb poti avea o simpatie avansata prin care sa faci confuzie.
stai lin.asa mi se mai intampla si mie...si cand vad alta...hoppp...gata restul
Daca esti lipsit de scrupule cu siguranta. eu unul nu as putea. imi pare bine ca nu am facut o pana acum fiindca nu am avut ocazia...
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, 11 o data, pana te prind si iti rup picoarele.
Doar daca suferi de multiple personalitati dar nici atunci nu merge ca fiecare personalitate e independenta, deci cat de nebun sunt aici nu pot sa dau un raspuns total opus... off, hai ca va pandesc la urmatoarea
Poti face asta dar sigur iubesti mai mult persoana noua din viata ta si in acelasi timp pentru cealalta persoana se stinge focul. e ca intr-o balanta.acum depinde in ce parte vrei sa o inclini.
NoAntidote întreabă:
TheAlphaFemale întreabă: