| PulbereDeStea a întrebat:

Poti sa iubesti pe cineva daca nu are aceleasi preferinte ca si tine? De exemplu asculta alt gen de muzica. Stiu pare o intrebare prosteasca...

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Te asigur ca poti sa iubesti pe cineva care nu are aceleasi preferinte ca si tine

| heiii a răspuns:

Hmm...daca sunteti extrem de diferiti nu prea aveti cum. este adevarata expresia,, opusii se atrag'', insa nu este valabila si la relatiile de lunga durata. nu poti trai pana la adanci batraneti cu o persoana cu care ai foarte putine lucruri in comun, mai precis, cu care ai foarte putine lucruri de discutat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

''firele opuse se atrag'' aceasta afirmatie este 99.9% adevaata...mereu poti sa iubesti pe cineva opus fata de tine eu stiu asta din propria experienta..si chiar daca nu va plac aceleasi lucruri va faceti fericiti prin singurul lucru pe care-l aveti in comun... IUBIREA iubiti-va si veti vedea daca nu e adevarat ce zic

| darriya a răspuns:

Cand iubesti, nu tii cont de etnie, gen de muzica.etc.pur si simplu iubesti persoana aia, nu ce asc el(ea)

| Gαηαmα a răspuns:

Da,poti.Conteaza ce se intampla intre voi.

| Valleria a răspuns:

Nu trebuie sa te bazezi pe cite lucruri aveti in comun, dar pe ce se intimpla cind nu sunteti de acor unul cu altul. Daca reusiti sa rezolvati problema fara ca cineva sa ramina suparat atunci e cel mai bine.