| corina_5648 a întrebat:

Poti sa-l iubesti si sa-l urasti in acelasi timp? Ma simt asa dezamagita de el si totusi imi lipseste...imi lipsesc imbratisarile, zambetul, timpul petrecut impreuna...

21 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, poate nu as fi crezut dar tinand cont de faptul ca si eu am patit la fel si inca patesc...adica m-am despartit de fostul meu prieten si el mi-a dat papucii si m-a facut mult sa sufar, simteam ca il urasc din rasputeri ca eram prea dezamagita, insa...il iubesc in acelasi timp, cu aceeasi intensitate cu care il urasc, la fel il si iubesc, e cam greu de explicat fenomenul dar e posibil, ca am patit-o si stiu cum e, daca treci prin aceeasi situatie, adica il iubesti dar il si urasi, te inteleg perfect, este foarte ciudat cum se combina aceste doua sentimente atat de opuse...si eu ii simt lipsa, mi-e dor de el, am nevoie de el, dar in acelasi timp imi amintesc de cat de tare m-a ranit...

| Razvan a răspuns:

E un sentiment groaznic ca iubirea si ura sa loveasca in acelasi timp.Insa iti ramane un singur lucru de facut:sa iti lamuresti sentimentele si sa treci peste oricat de greu ti-ar fi si data viitoare cand vei pati la fel sa te ridici mai repede din praf si sa zambesti si mai frumos

| fabiola a răspuns:

Iubirea umbla la suflet, este greu sa spui azi ca il iubesti si maine nu! Fiindca ti-a ranit sufletul il urasti, iar ura in timp va anihila sentimentul de iubire. Tu esti in faza de inceput, nu poti sterge cu buretele intr-o zi tot ce a fost frumos, esti confuza inca, dar in timp ranile se cicatrizeaza.

| theodoraafi a răspuns:

Se zice ca de la iubire la ura e un pas mic. intrebarea asta mi-am pus-o si eu chiar azi. desi mi-as dori sa il pot ura nu pot. spui ca il urasti poate pentru ca te-a ranit dar in acelasi timp il iubesti...

| Crs a răspuns:

Eu sunt de parere ca il iubesti... dar din dorinta de a-l uita iti spui mereu "il urasc" si poate ca uneori chiar te crezi. unele iubiri nu sunt sa fie uitate asa de repede. normal, iti este dor de tot, ai amintiri... Ai incercat o impacare? Se spune ca in iubire esti in stare sa ierti multe.(acum depinde de ce anume trebuie sa uiti sad )Daca impacarea nu este posibila. incearca sa il uiti. sau macar sa iti ocupi timpul cu altceva, sa-l eviti. sad

| rozalia25 a răspuns:

Tu de fapt nu-l iubesti, doar il doresti din cauza egoismului. Tot din cauza egoismului il si urasti. Nu-l ura, ci aduna-te, sterge-ti lacrimile, lasa-l pe el in urma si incepe cautarea a ceva mai bun, mai adevarat!

| Viuvi a răspuns:

Asta nu se poate numi iubire, ori e aia ori e aia, intelegi? sad
Da, iti lipseste pentru ca te-ai obisnuit cu el, si nu il urasti ci doar esti suparata pe el
De tinut inca mai tii la el da nu asa mult.
Cred ca asta e explicatia
big grin
Am trecut si eu prin asa ceva!
Cel mai bine e sa-ti gasesti pe altcineva, care sa te merite!
Crede-ma!

| Alessyaaa a răspuns:

Acelasi lucru simt si eu.El,in schimb, vrea sa il urasc, sa nu il mai iubesc.Si nu pot, il iubesc atat de mult, dar il urasc pentru ca mi-a facut mult rau.Nu stiu nici eu ce simt.Imi lipseste foarte mult, dar...acum e prea tarziusad

| leny a răspuns:

Ba eu cred ca se poate...cu acelasi lucru ma confrunt si eu...il iubesc pentru toate clipele frumoase care mi le-a oferit, pentru ceea ce eram cand eram cu el, pentru ca mi-a oferit cele mai de pret lucruri...si totusi il urasc pentru ca nu a stiut sa le faca sa dureze, pentru ca s-a terminat cand ne iubeam mai mult, pentru ca a gresit cand il credeam perfect...il urasc pentru ca m-a facut sa-l iubesc atat de mult...as putea scrie un roman despre asta, despre sentimentele contradictorii din sufletul meu...:-)...insa,tot ce pot spune e ca, da: e posibil ca dragostea sa se uneasca cu ura intr-un vartej atat de ...armonios...:-(

| lora_9285 a răspuns:

Cred ca faci o confuzie! Nu cred ca mai este vorba de iubire. Mai degraba iti aduci aminte de el, atunci cand te-ai simtit bine cu el. Daca nu mai sunt sanse sa fie bine intre voi atunci, cauta-ti pe altcineva. Nu mai bate pasul pe loc, visand la trecut.

| madyyy18 a răspuns:

Am patit asta dar mi-am dat seama ca sunt femeie si ca am orgoliu ca nu trebuie sa ii accept toate prostiile treci peste asta sigur vei gasi pe cineva care sa te merite si sa iti ofere toata fericirea pe care o meriti

| adika a răspuns:

Ei il iubesti... e normal, tu oferi mai mult, iar el e imatur...incearca sa pleci de langa el, daca te vrea inapoi o sa lupte pentru tine... daca nu, inseamna ca el vrea sa mai copilareasca si tu vrei o relatie serioasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu stii incotro mergi cind ai iesit pe poarta, poti de toate...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred e posibil, explicatia ar fi ca singura te simti mai rau decit atunci cind erati impreuna, si desigur ti-e dor sa te simti mai bine decit acum, asa cum te simteai linga el, dar daca nu sunteti impreuna inseamna ca nu a fost sa fie, ce e al tau e pus deoparte. Nu poti sa impui o persoana sa simta mai mult decit o face, si cu asta trebuie sa te conformezi!
dar e nevoie de timp... daca nu gasesti in curind pe altcineva iti va lua ceva timp ca sa devii indiferenta
Un sfat prietenesc, invata sa fii fericita singura, ia si fa ceva pentru tine, gaseste o ocupatie cu care sa devii entuziasmata si mai vie, si la urmatoarea relatie vei fi mai implinita si rostul fericirii tale nu va depinde de altcineva, ci o sa ti-l faci singura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in aceasta situaie...il iubesc insa i-am zis cal urasc pentru ca. o poveste lunga credemaa asa sunt si euu si totusi il iubesc enorm si nu cred ca vei putea sa uiti oricum :nu mai suferi dupa el!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am inteles niciodata, dar si eu sunt in aceias "oala". pare ca vrea sa ma vada mort, dar in acelasi timp nu ma lasa sa respir.de ce sunt unele persoane asa de neinteles? stiu ce or de la viata? stiu ce vor sa faca? tu ai inteles? eu nu... ce se poate face?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca de fapt este iubire.si dorinta de a l ura pentru ca nu mai sunteti impreuna.si eu imi doresc sa urasc un baiat care mi a facut foarte mult rau si nu doar ca ma parasit.il iubesc cu tot sufletul meu si cand ma gandesc cate mi a facut as vrea sa l urasc, sa nu ma mai intereseze daca traieste sau nu... dar asta e sper ca intr-o zi sa l pot privi doar ca p o persoana draga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubirea doare mai tare decat iti poti imagina. Da intr-un fel simti ca il urasti, fiindca vrei sa-l urasti pentru cat de tare te-a dezamagit.Eu simt ca am inima rupta in doua si incerc sa ma ridic pentru ca simt ca am cazut prea jos. Dar simt ca n`o sal pot uita niciodata.Am atatea amintiri minunate ca el, m-a facut asa de fericita pentru asta ii sunt recunoscatoare. Dar vreau sa il urasc pentru ca mi-a distrus imaginea de zeu care mi`o facusem despre el.Era universul meu si acum l`am pierdut. dar el a ales sa renuntze la mine, chiar daca ink mai este gelos desi zice ca nu ma mai iubeste. Poate ca acum e ca alta si eu nu pot sa ma razbun si nu pot nici sa ma resemnez.Nu vreau sa ma mai indragostesc niciodata. Da dorul si lipsa sunt sentimentele care predomina, ura este doar furia ta pe el care vrei sa te faca sa-l uiti dar e f greu. Fa`i alte lucruri sa nu te gandesti mereu la el si incearca sa devi din nou fericita.Nu neaparat ca altcineva asa curand

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca nu il mai iubesti.

| jeniferjess a răspuns:

Da,il poti uri pentru ca inca il iubesti, desi nu vrei sa accepti asta