anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poti sa ramin gravida daca prietenul meu a ejaculat pe vagin, dar nu am facut sex nici oral nici anal, si sunt virgina? Va rog frumos astept raspuns.

Răspuns Câştigător
| EllaMelly a răspuns:

Eu cred ca nu pentru ca inca nu ai himenul rupt, asteapta sa-ti vina menstruatia, iar daca nu-ti vine la timp fa-ti un test de sarcina.Si nu are nicio legatura sexul oral si nici cel anal cu vreo sarcina, ramai gravida doar atunci cand a ejaculat in vagin, dupa ce ti se rupe himenul.Si spune-i sa nu mai ejaculeze nici pe vagin dar nici inauntru lui si sa va protejati.

| Azre a răspuns (pentru EllaMelly):

Poate să rămână gravidă și dacă are himenul intact laughing
Himenul nu e o barieră... Atâta timp cât există riscul ca sperma să intre în contact cu vaginul, există riscul unei sarcini.

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, daca ti-a ejaculat pe vulva. Am vazut oa stfel de tanara care nu avusese nici o penetrare, dar era insarcinata in urma faptului ca partenerul ei ii ejaculase pe vulva.

| mona a răspuns:

Nu cred ca poti ramane

| ReiVaN a răspuns:

Ce legătura are oralul / analul cu posibilitatea de a rămâne gravidă?

| darrio2007 a răspuns (pentru ReiVaN):

De unde sa stie ea? In loc sa se joace cu papusile pune intrebari irelevante pe aici.

| neutrino a răspuns:

Daca nu ai facut si sex oral, nu poti ramane gravida.

| Azre a răspuns:

Doamne... Vezi după ce îți întârzie ciclul fă-ți un test de sarcină.
Câți ani ai?

| Xenya a răspuns (pentru Azre):

Are 16 ani, te asteptai cumva la mai mult?

| Azre a răspuns (pentru Xenya):

Da normal happy

| bogdan72 a răspuns:

Bine mai, dar ce legatura posibila are oralul si analul cu intrebarea ta? Fie ca faceai, fie ca nu, era tot una. Si asa, de curiozitate... De ce tocmai pe vagin? Din toate zonele, erogene si neerogene de pe o femei, ala tot pe vagin si-a gasit?
Nu te supara, nu vreau sa fiu rautacios, dar uneori chiar nu va inteleg cum reusiti, iar asta e unul din acele momente.

| DaNyHoOp3r2013 a răspuns:

Pai du-te la doctor si gata straight face ...este cel mai bine si cel mai sigur straight face

| VictorVictoras a răspuns:

Nu sunt 0% sanse iar cei care cunosc procesul din momentul produceri unei sarcini stiu ca am dreptate dar sa ai grije cand faci sex oral sa nu inghiti daca nu vrei plozi happy

| alexandra932323 a răspuns:

Avea 7000 de alte locuri sa ejaculeze...de ce acolo? Acum va trebui sa cresteti un copil!

| InstinctKDZ a răspuns:

Depinde daca te-ai sters repede nu se poate intampla nimic big grin Dar doar a ejaculat pe vagin nu s-a intamplat nimic mai mult? raised eyebrows Daca da si te-ai sters la 2, 3 min dupa ce prietenul tau si-a dat drumul e in regula big grin Multa bafta!

| EllaMelly a răspuns:

Pai daca himenul acopera vaginul cum sa ramai insarcinata?