Doar dacă-i ultimul om de pe pământ și extratereștrii încă n-au aflat de existența Terrei.
Practic nu merge sa te indragostesti din nou de cineva de care esti indragostit,chiar daca intervin certuri, despartiri, in adancul inimii tot exista iubire, de aceea dupa o noua reintalnire dupa un timp reapare flacara iubirii, insemna ca intr-adevar ai iubit persoana respectiva si sentimentele pe care le-ai nutrit candva au revenit la suprafata
Da, poti sa realizezi ce ai pierdut si asta te face sa iubesti din nou acea persoana.
Nu. Stii de ce? Pentru ca acest sentiment persista inconstient. Este ca un fel de reactivare.
Cum sa nu, si este chiar foarte frumos spun din propia experienta, i-mi iubesc iubitul foarte mult, dar am fost despartiti o perioada, dar ne-am impacat deoarece de cate ori ne revedeam cand eram despartiti ne indragosteam din nou, si am decis sa ne impacam deoarece nu mai puteam sta unul fara celalalt.Pup si succes
Da se poate. Adica dupa o perioada in care credeai ca sentimentele tale s-au risipit pentru acea persoana redescoperi ca de fapt tu ai fost mereu indragostita. Oricum e un sentiment foarte frumos de regasire intre doua persoane.