| alinaioana12 a întrebat:

Poti sa te indragostesti de o persoana dupa o luna de relatie? Sau am luat-o eu razna? Nu m-am mai indragostit pana acum, ne-am certat si ma gandesc 24 ore din 24 la el, nu pot dormi noaptea. Deci da, am innebunit, nu?

21 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Sigur ca da, bineinteles ca poti sa te indragostesti in timp de o persoana. Stai linistita, nu e nevoie sa disperi. Tu simteai si inainte ceva pentru el, dar poate ca cearta respectiva te-a facut sa simti mult mai puternic anumite chesti, frica ca-l pierzi...una alta. In concluzie, e de bine.
Da dureri de cap dragostea, asa-i?

| alinaioana12 explică (pentru madyddd):

Si daca l-am pierdut? ce fac cu disperarea? a naibii dragoste

| RAY a răspuns:

Normal ca da doar banii sa aiba

| alinaioana12 explică (pentru RAY):

Scuza-ma daca am 18 ani si nu stau cu cineva doar pentru bani, totusi la varsta asta imi permit sa fiu cu cineva pentru ca il plac. zic ca am vreme dupa 25 sa ma uit dupa bani, nu crezi?

| RAY a răspuns (pentru alinaioana12):

Asta sa o spui cui te crede

| alinaioana12 explică (pentru RAY):

De ce as sta cu cineva pentru bani atata timp cat ma intretin parintii? atata timp cat nu trebuie sa fac nimic pentru bani?

| neutrino a răspuns:

Si in aceasta luna te-ai pupat cu el, asa, ca sa fii in randul lumii? Nu, nu ai innebunit, se pare ca te-ai indragostit!

| alinaioana12 explică (pentru neutrino):

Nu m-am indragostit, n-am habar de asa ceva

| Hakuouki a răspuns:

Daca are bani, sigur si dupa prima zi.

| Blamely a răspuns:

Evident că poți.

| RedDeath a răspuns:

Se zice ca atunci cand este indragostit, nu poti vedea diferenta intre un nebun si un om intelept. Asa o fi si la tine. Desi eu personal n ucred in "indragostire" sau "iubire" pure, asa cum sunt ele descrise deseori - fiind luate din filme sau poezii, carti, cred ca ai obtinut o mica obsesie in ceea ce il priveste pe el si te-ai atasat de el. Ai grija, daca te atasezi prea mult, te poate controla.
Deci, esti o nebuna sau inteleapta indragostita! Felicitari!

| alinaioana12 explică (pentru RedDeath):

Nici eu nu cred in iubire, probabil e obsesie, cum ai zis si tu.

| RedDeath a răspuns (pentru alinaioana12):

Cat timp constientizezi acest lucru, tu castigi, pentru ca te si controlezi.

| BlackOpal a răspuns:

Eeeh, se mai intampla! Nu e o regula de timp... laughing

| alinaioana12 explică (pentru BlackOpal):

Hai serios? mai bine imi ziceati ca am o boala laughing

| BlackOpal a răspuns (pentru alinaioana12):

Apoi, daca nu poti sa dormi noaptea, e grav! Ai "indragosteala" acuta. Singurul tratament consta in impacarea cu iubitul + o cina/seara romantica.

Nu stiu daca ne impacam, a fost vina mea. imi trece mie, asa-i?

Da, da... in acest caz, timpul o sa vindece totul. Spun asta din proprie experienta!

Cand? sad nu ma mai pot gandi la nimic

La mine a durat vreun an. Bine, ca eu am avut o relatie de un an si o luna, si am facut o mica obsesie pentru fostul meu prieten. Acum sunt cu un baiat care ma iubeste, si il iubesc. Ideea e ca am trecut prin mai multe relatii pana sa il gasesc pe actualul prieten. Totul din dorinta de a-l uita pe fostul de care eram obsedata.

Si eu am avut o obsesie pentru cineva, care a durat aproximativ un an. dar l-am uitat pentru ca l-am intalnit pe actualul. dar zici ca nu e la fel, alta senzatie