anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poti sa uiti sau sa ignori o persoana pe care o iubesti? Chiar daca a trecut aproape un an de cand ne-am despartit, inca mai tin la ea,, pentru mine au fost ceva apropae 6 ani cat am fost impreuna,, acum avem fiecare alta relatie,, ma gandesc,, am fost primul ei prieten,,, ma putut uita asa repede,, adica ma gandesc de ce ii asa indiferenta,, eu nu as putea fi inca mai simt ceva pentru ea,,, eu am 25 ea 23 de ani,,, sa aveti o zi buna,, numa bine,,

6 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nu vreau sa fiu dura, dar atata timp cat inca traiesti in trecut-ori noua ta relatie nu este ceea ce ai tu nevoie, ori starea ta psihica inca nu este vindecata! Trebuie sa intelegi ca atunci cand sentimentele nu sunt reciproce, dragostea nu functioneaza.Ai 25 de ani, anii cei mai frumosi in cautarea dragostei.Cauta-ti dragostea de care ai nevoie si nu mai trai in trecut!

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Alin atunci cand v-ati despartit daca tineai la ea trebuia sa incerci sa va impacati sa lamuritii problema.Acum e prea tarziu chiar daca au fost 6 ani la mijloc, ea are o alta relatie tu la fel.crezi ca si-ar parasi iubitul ca sa se intoarca la tine... poate ca te-a uitat de este asa indiferenta. Ea si-a vazut de viata ei tu vezi-ti de a ta

| nicol20 a răspuns:

Gandeste-te ca asa a fost sa fie ce ai fi vrut sa nu mai aiba nici un prieten poate tu esti mai sensibil dar ea poate s-a gandita ca viata merge inainte nu se opreste la tine si timpul le va rezolva pe toate.Bafta

| aandreea27 a răspuns:

Buna.Vezi tu...intotdeauna, dupa o relatie frumoasa, de durata, atunci cand apare despartirea intotdeauna unul sufera mai mult decat celalalt.De ce iti pui atatea intrebari si te intorci in trecut? Nu rezolvi nimic, crede-ma. Cel mai bine este sa-ti vezi de relatia ta, sa mergi inainte fara sa te gandesti " ce-ar fi fost daca?'' Ia totul ca atare si concentreaza-te pe ceea ce ai langa tine.Incearca sa fii fericit si construieste-ti viata fara sa te mai raportezi la fosta ta relatie. Daca n-a mers relatia cu ea, inseamna ca n-a fost sa fie si poate noua ta iubita merita sa-i acorzi toata iubirea si tot respectul tau. Ce zici?
Multa bafta

| matchpoint a răspuns:

Buna ziua,
eu consider ca e normal sa simti ceea ce simti tu. E vorba de sase ani petrecuti alaturi de ea. Ai investit sentimente in acea relatie si sfarsitul ei te-a debusolat. Tot ce parea pana atunci normal si frumos s-a transformat in cosmar. Dar dupa 6 ani relatia nu a mai mers. Nici nu mai conteaza care a fost motivul. Acum ai o relatie noua. Nu lasa ca umbrele trecutului sa-ti intunece speranta unui viitor cu noua iubita. Lasa timpul sa treaca, el este in masura sa vindece ranile trecutului. Ascunde toate trairile alaturi de fosta, toate momentele frumoase, toate zambetele ei,, intr-o particica a inimii tale si dupa ce timpul isi va face treaba, deschide acea parte a sufletului tau si bucura-te de faptul ca ai avut alaturi de tine pe cineva timp de 6 ani. Lasa in urma trecutul si bucura-te de cea care este acum alaturi de tine. Ofera-i si ei tot ceea ce timp de sase ani ai dat celeilate. Nu cauta in ea ceea ce ai avut la fosta. Fiecare om este unic in felul sau. Descopera lucruri noi care sa te faca sa o ai aproape pe putin o viata. Pa
Si crede-ma, si fosta simte la fel. Nu ai cum sa-i fi indiferent dupa o relatie care a durat atat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu iti dau un sfat prietenesc. Mai bine te-ai intalni cu ea si i'ai marturisi ceea c simti pentru ea chiar si in aceste momente. si poate ca si ea te vrea inapoi. Mult succes