Mersi mult alexiaa. Poate ti se pare ceva iesit din comun dar obisnuiesc sa ma spal de 2 ori pe zi acolo.
Pai baie tot fac dar chestia e ca tot apare inapoi chestie de aia.Intrebarea mea e daca pot scapa de tot de chestia asta.
Daca te speli zilnic si tot apare nu e ok, poate e o candidoza.In cazul asta e mai bine sa mergi la un medic, sau, incearca sa iei niste metronidazol tb.cateva zile.
Poti incerca sa te apleci si sa iti iei singur penisul in gura, iar in acest mod te speli singur cum fac si ciinii!
Atat te duce capul? Boala ta e mai nasoala ca a mea bai.
Dooooamne! nu e nici o boala oameni buni! dac nu ai avea acea scurgere toti microbii ar intra acolo ca intr-un mall.te protejeaza de bacterii.are rolul foarte important in organism.nu ma contraziceti pentru ca mama e ginecolog(nu dau numele)
Fara supare...i-ai spus mamei tale si ca miroase neplacut, ca are culoare alba si ca e in exces? Eu cred ca ai uitat aceste amanunte! Ia mai incearca odata si spune-i omului exact ce sa faca daca tot e ginecolog mama ta! Asa poate il ajuti mai mult decat facand impresie cu profesia mamei tale!
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: