Eu cred ca poti si nu poti iubi in anumite situatii.eu de exemplu am cunoscut un tip pe mess si am tot vb cu el, urma sa vina in tara, era tot roman sa ne intalnim in realitate.ne spuneam pe mess numai lucruri frumoase gen te iubesc si de acolo sa aprins ceva in inima. dar pacat ca am dat-o eu in bara cu fostul de care el stia am ramas gravida cu el inainte sa ne despartim si na mai fost posibil. dar poate ca a fost mai bine ca acum nu sunt nici cu fostul nici cu el cu altcineva care ma accepta asa cum sunt si cu copil.si in ziua de azi vb cu cel de pe mess numai ca a cam inceput sa isi dea aere cica are prietenasau mai e o faza am cunoscut pe cineva tot din greseala pe telefon si am tot vb si cand ne-am intalnit ca el era din alt oras imi venea sa o iau la fuga pentru ca nu era asa cum ma asteptam si asa cum se purta la telefon. depinde daca in realitate chiar va placeti si va intelegeti.
Da s-ar putea sa iubesti pe cineva pe care nu la-i vazut niciodata in realiate cum ar fi justin bieber multe fete l-au vazut si s-au indragostit de eel vazandul la televizor sau in reviste! Deci prietenele tale au ceva drepate il iubesti chiar daca nu l-ai vazut niciodata in realiate asa ca acum da-mi fundita plizz!
Nu cred ca aici este vorba de iubire! atata timp cat nu ai vazut persoana respectiva nu poti sa zc ca o iubesti... poate ca ai doar un semtiment de simpatie si tii la el, dar nu poti simti iubire.
ai grija de tine:X:* te pupa sylvy
Da.Stii de ce? Pentru ca te indragostesti de cum gandeste, plus ca fiind prima data cand experimentezi o relatie la distanta e curiozitate multa. A 2-a oara nu te-ai mai baga asa cu capu-nainte daca prima ar fi un esec.
Se poate sa iubesti pe cineva care nu e in oras(sat) cu tine. Tu ti-ai putea imagina cum este acea persoana chiar daca nu l-ai vazut niciodata.
Remusopen întreabă: