Poti fi linistit ca esti perfect sanatos. Aproate tuturor baietilor adolescenti li se intampla la fel chiar daca multi nu vor recunoaste nici in "ruptul capului"
Ejacularea produsa foarte rapid este ceva normal la varsta ta la fel ca si polutiile nocturne necontrolabile ce vor urma.
Ca sa-ti zic, deci nici macar nu ating organul genital, doar vad ceva ipostaza xxx timp de o perioada putin mai lunga de timp si imi iese putina sperma in varful organului, este normal la varsta mea?
Este o reactie cat se poate de normala a organismului tau la excitatia indusa vizual.
Deci nu sufar de ejaculare precoce? Sunt complet sanatos?
Buna aia cu ruptul capului ))))))))))))
Si cam pe la ce varsta o sa treaca?
Greu de dat un raspuns.Este diferita de la individ la individ. Depinde cat de "aventuroasa" este viata fiecaruia. Dar asta este strict doar o parere de-a mea. Multa sanatate.
Poti fi linistit ca esti perfect sanatos. Aproate tuturor baietilor adolescenti li se intampla la fel chiar daca multi nu vor recunoaste nici in "ruptul capului"
La orice varsta poti suferi de ejaculare precoce, desi in 90% din cazuri e doar din motive psihologice. Incearca sa fii mai relaxat in timpul sexului sau sa gasesti o prietena care sa te inteleaga si sa fi alaturi de tine.