Desigur ca se poate,sa spunem un exemplu ipotetic, alege sa aiba doar aventuri datorita dezamagirilor din trecut,daca va intarni o fata serioasa si sincera e posibil sa iubeasca din nou, suntem fine umane cred ca ata spune totul,suntem si reci,suntem animale,mamifere salbatice de multe ori fara pic de mila fata de aproapele nostru dar sti se spune ca si hitler iubea ciudat nu? mari conducatori ai lumii plangeau des semn ca ei vreau sa para reci,fara sentimente, referitor la intrebarea ta desigur apare obisnuinta creierul se adapteaza devine dependenta,dar daca esti o fata serioasa care se lasa greu si i urmaresti un pic intentile vei afla, intrebal ce vrea de la viata, daca tatal lui se intelegea bine cu mama lui, copilaria lui, trecut etc cand ne legam de cineva si ne spune trecutul lui suntem si noi legati in acel trecut inconstient
Sexul il poate face sa se schimbe, odata ce isi satisface nevoile fizice va avea grija si de cele sentimentale
Nu cred sa existe o singura persoana masculina care sa fie romantica, sentimentala, nostalgica, melancolica, adica un visator galant si sa nu fie un doritor asiduu de sex. Consider ca este valabila si viceversa deci in asemenea caz nu ai ce schimba. Problema se poate pune doar in cazul unui dezaxat-psihopat maniac sexual daca acesta ar fi posibil sa se transforme de asemenea maniera.
Nu cred ca il poti schimba. Poate il faci sa devina sentimental si profund daca va invata sa te aprecieze si sa inteleaga efectul asupra ta al acelui mod de a fi. Dar sa il faci sa reduca dramatic dorinta de sex, nu cred ca ai sa reusesti.
Poți, dar nu merită efortul.
E ca și cum ai transforma un câine de lupte într-un cățelandru care aduce bățul și se joacă cu copiii în parc.
De cand anuleaza dorinta de a face sex, sentimentalismul si profunzimea?
Iar intrebarea nu este "Ce il poate face sa se schimbe?", intrebarea este "Cine il poate face sa se schimbe?". Iar din moment ce ai ales sa adresezi o astfel de intrebare raspunsul va fi probabil "Tu, in niciun caz!".
Nu, nu-l poti transforma. E adevarat ca exista exceptii. O persoana, la un moment dat, il poate schimba, insa, un doritor de sex, ramane un doritor de sex.
Cine spune ca un doritor de sex nu poate fi sentimental? cat despre profunzime... daca e doritor de sex este de preferat sa fie si profund
Lory_2207 întreabă: