Te sfatuiesc sa lasi timiditatea deoparte.
Pierzi sanse peste sanse si te pui intr-o lumina mai putin favorabila, numai din cauza timiditatii tale.
Gandeste-te ca peste 10 ani va trebui sa sustii interviuri pentru un loc de munca...Crezi ca exista vreo reteta secreta,sau ca timpul te va vindeca de timiditate? Nu.
Singur trebuie sa te lupti cu ea,sa accepti atat infrangerea cat si victoria cu acelasi zambet masurat,chiar daca in tine sentimentele clocotesc si-s gata sa dea pe-afara!
Daca dupa un an de zile fata asta inca ti-e draga,esti putin cam indragostit.
Iar sfatul meu e sa o cauti si sa-i vorbesti, incepand cu un cont pe facebook, daca asa o poti aborda.
Nu am de gand sa-ti spun ce ii vei spune.Esti inteligent, foloseste-ti creierul.
Dar nu da inapoi, indiferent de rezultat.
Mai bine un refuz decat sa stai si sa te intrebi "cum ar fi fost daca..."
Curaj!
Incearca sa treci peste timiditate, fa-ti curaj pentru ca doar asa vei putea afla raspunsurile pe care le cauti, ce poti sa faci? acum asta-i mai greu ai doua optiuni, unu, dai uitarii existenta ei, iti gasesti o ocupatie care sati ocupe timpul liber etc, sau doi, iti faci curaj afli facebook-ul ei intri in vorba cu ea acolo ii ceri numarul de telefon si incepi sa vorbesti cu ea. Totusi tuh trebuie inainte de toate sa realizezi ceva, ca ai niste sentimente si ca nu poti scapa de ele cu una cu doua deci restul depinde de tine succes si sper ca te-am ajutat.a dah si nu lasa timiditatea sa distruga totul stiu ce vorbesc crede-ma