| EuCuTine a întrebat:

Poveste lunga si vreau raspunsuri bune si sincere. In vacanta de vara cam pe la jumata am vb cu un prieten bun de al meu si am zis ca ies cu gasca lui zis si facut am inceput sa ies pe afara cu ei multe probleme in gasca aia sincer dar ma rog. In timp am inceput sa simt ceva pentru o fata din grup ea era cu unu asa ca am stat pe bara dupa un timp ea il paraseste si a inceput sa sufere nu am zis nimica ca nu aveam sangele inca in... asa ca mi am pierdut oportunitate timpul a trecut am inceput sck ea sa cuplat cu unu exact cand am vrut eu dar pe ala nu il place nimeni din gasca si nici eu asta a inceput sa faca comentari de genu " eu vreua sa o *** pe asta" si na el se recomanda a fi un fel de smecher de cartier si mai are si un tov care este vai de... care eu ma m batut cu el acum 4 ani si zicea asta " o *** si plec si gata ca oricum eu plec din tara in vacanta" ea nu a aflat ( cred ) de revelion am avut surpriza placuta de a se atasa de mine ma m pupat cu ea si etc. Dupa rev i-am zis ce imi place de ea de mult si ea a zis ca vrea sa isi faca ordine in sentimente. Am inteles dar are momente cand iesim pe afara cand sta cu mine ma tine de mana sta cu mine in brate etc si cand vreau sa vb serios zice nu inca nu este decisa. I am spus ca nu mai vreau sa fiu cu ea si ea mi a zis ca " tot ce am vb cu u m-a pus pe ganduri " atuni am zis sa nu par patrocle si i-am zis ca daca este decisa 100% sa imi zica si ma mai gandesc si acum vb cu ea prin sms si etc. Am aflat de maj ei care este peste 2 luni si de invitati si ca sa vezi nu eram dar era fostul care de fapt nici ea nu stie daca este fost prezent sau ce pnm este. Eu as dori un sfat ce sa ii zic? Ce sa ii fac? Cum sa o abordez de acum inainte? Daca mai merita sa incerc? nu vrea sa ma las balta pentru ca am inima intr o cutie de ace. Cand vb cu ea sau imi da sms simt ca am temperatura 100. Va rog sfaturi bune, dure dar adevarate. O iubesc si cred ca si ea dar este indecisa.

Răspuns Câştigător
| 1micdamare a răspuns:

E vrajeala seaca ce te-au invatat toti!
tu esti cam mielusel cand dai ochii cu femeia, si asta se cunoaste de la o posta. femeile, toate fara exceptie, cand simt ca au un mielusel, incep sa isi arate coltii, sa faca ele pe lupu' cel rau.
baga bine la cap, ca pana nu vei da dovada ca poti sa ii oferi ceea ce isi doreste, nu vei face nimic.ai fost prea timid prima oara, acum pierzi tot mai mult teren.fi dur, frate! duritate nu inseamna sa dai in ea sau sa o injuri. fi dur si hotarat cand vorbesti. daca femeia o da in retragere, las-o sa o faca. dar pune-i in vedere ca daca face lucrul asta si greseste, cand va veni ea la *** ta, o vei trata la fel.
apoi, arata-i ca poti oricand sa ai pe alta, ca te plac fetele...
asta e cea mai grea boala a femeilor: gelozia!
dar, nu fi slab de inger prietene ca te va domina si in scurt timp o sa rada de tine. daca vrei sa inveti mai multe si mai clar... just_4xxx
putem vb, ca daca dau totul pe fata aici, citesc si ele si nu e bine sa ne afle punctele forte sau slabe!

5 răspunsuri:
| alina_7878 a răspuns:

Tu chiar tii la ea dar de ce nu o intrebi in fata de ce te lasa sa iti mai faci iluzii daca ea e cea nehotarata. incearca sa vb cu fostul ei prieten sa vezi daca mai e ceva intre ei ( ea poate sa minta ). spune-i la multi ani si dai un cadou chiar daca nu esti invitat la majoratul ei (o vei face sa se simta oarecum rau- si chiar marita) dar poate trebuie sa uiti nu e foarte dragut din parte ei ce a facut (sau asa mi se pare mie). mai rau e daca tot timpul cand se dadea la tine era cu celalalt ( atunci sa se duca naibii - parerea mea ). Dar in mare eu nu mi-am facut o perere buna despre acea fata happy (scuze big grin ). Sau intreab-o daca vrea sa fie cu tine si lasa-i timp de gandire o saptamana fara sa vb cu ea sa o lasi sa isi puna ordine in ganduri

| kitty_2952 a răspuns:

Eu cred ca isi cam bate joc de sentimentele tale, daca vrei sa afli ca te iuneste incearca sa te porti cu indiferenta cu ea sa vezi ce reaci o sa aiba ea, ca o sa vezi ca o sa inceapa sa te caute daca tine la tine si odata cu asta isi clarifica si sentimentele fata de tine si de celalalt baiat. asta este parerea mea succes la ce o sa faciwinking

| GMan_3569 a răspuns:

Simplu, tu m-ai ajutat, eu te ajut! Parerea mea(una buna)big grinin punctul tau de vedere, o iubesti mult de tot si vrei sa fii impreuna cu ea. Ei bine, vorbeste cu ea sa va intalniti.Cand ajunge la intalnire, sarut-o bine, pasional n-o linge cum se ling caini sau un pupic pe obraz... sarut-o adevarat cu limba daca nu stii cum te invat eu. Zi ca vrei un raspuns rapid.Mai zi ca ti-a zis de prea multe ori ca este indecisa si ca vrei ca ea sa fie sincera cu tine si sa spuna tot ce are pe suflet. Daca iti spune vorbe dulci si o simti ca te duce cu "zaharelul" zi sa fie sincera sau nu mai vb cu ea. O sa se inmoaie happy crede-ma. Apoi zi sa se decida repede si zi ca o iubesti foarte tare si ca vrei sa fie intre voi o relatie frumoasa, speciala, stabila. Daca zice ca te iubeste, e a ta :0 imi faci cinste cu o panglica.
Daca nu, inseamna ca fostul este inca actualul si tu ai fost papusa ei si scuze ca iti zic, dar in situatia asta ar putea fi cam, ei bine, c**va. Enjoy

| Romelya314 a răspuns:

Sincer, nu inteleg de ce unele persoane au universul inchis doar pentru o singura persoana! Sunt mult mai multe fete pe lume, care ar putea sa-ti fie mai dragi decat respectiva!
In fine, daca u esti asa indragostit de ea, ar trebui sa ai rabdarea necesara!
Poate ea chiar nu stie ce vrea. ai rabdare, in fond si la urma urmei timpul le rezolva pe toate! O sa vina ziua cand o sa-ti dai seama ca nu merita, sau ca meritahappy
Bafta

| Bogdan_9890 a răspuns:

Sunt prieten cu acest baiat si chiar nu stiu ce sa spun. sfatul meu e sa astepti sa vezi ce zice fata in primul rand asteapta rabdator si spera sa fie raspunsul in favoarea ta, incearca sa mai vorbesti cu ea ca intre prieteni sau poate chiar mai mult abordeaza subiecte de interes comun nu plictisitoare incearca sa ii fii aproape si totul va merge bine si cu siguranta acel fraier va iesi din peisaj si vei ramane cu persoana pe care o doresti. Mult succes frate si sper sa iasa super bine pana la final.Bafta