Pai din moment ce ti'a mai dat o sansa si l'ai dezamagit din nou, probabil ca raspunsul lui va fi nu, dar poate ca o sa iti surada norocul si nu o sa renunte asa usor la relatia voastra. PS sper ca sti ca e vina ta? Atunci cand l'ai vazut cu celalalt tip, trebuia sa mergi la el sa il iei in brate, pentru ca nu te mananca, mai ales daca e iubitul tau, in fine bafta, sper sa iti mai ofere o sansa, fundita, pls
Tu esti de vina draga mea lasa copilariile deoparte pentru ca vei avea de pierdut, el chiar a avut destula rabdare tu nu vezi? Te place e clar, dar cred ca tu ar trebuie sa iei putina atitudine, nu mai da bir cu fugitii de fiecare data, doar nu vrei sa te considere o superficiala nu? Cu mai mult tupeu data viitoare
O data ce i-ai spus ca e primul tau prieten si ca iti e teama, ca nu esti experimentata in acest domeniu tot ceea ce mai poti face e sa astepti sa vezi ce hotareste, daca el nu vrea sa "ia lucrurile incet" cu tine, atunci nu te place indeajuns Nu e singurul baiat din lume .
Du-te cu el afara sa vorbiti si spune-i si lui asta te va intelege, iar daca nu o face nu te merita, acum si tu ai gresit probabil el crede ca nu il placi deloc daca ai facut toate asta de exemplu daca mi-ar face cineva asta eu tot asa as crede bafta tine mine vorbeste cu el si spune-i ca eu fost niste copilarii si ca il placi
Vorbeste deschis, spune-i ca il placi si ca tot ce s-a intamplat au fost niste gesturi copilaresti...
Bafta!
Nu stiu daca te va ajuta sfatul meu, dar sinceritatea e cel mai bun leac. ok, am inteles i-ai zis ca ti-e teama si apoi te-ai panicat si l-am evitat intr-un mod foarte vizibil. fa-ti curaj. nu e nimic absurd, sarutul e ceva frumos. iti dau un ex. mie imi era frica sa ma sarut deoarece am limba scurta daca nu incerci, nu o sa stii niciodata! spune-i sa iti mai dea o sansa, va intalniti si il surprinzi frumos. fara teama si cu curaj:*
In primul rand cand mergeti la intalinre incercati sa mergeti singuri nu cu prieteni dupa voi (pana va cunoasteti mai bine ) ca poate prietenul tau sau tu esti mai rusinoasa si nu ţi-ar convenii sa aveti (caţeii) dupa voi.La primele intalniri fiti cat mai sinceri unu cu altu (cat mai deschisi). Ca sa te impaci cu el spuneii tot ce ai pe suflet si lasa-l si pe el sa iti spuna, daca mai vrei o relatia cu el roagal sa iti mai dea oo sansa. Daca vrei o ralatie lunga cam 1 an 2, 3... si frumoasa cam din a doua luna apucati-va de sportu de camera (sex-ul) faceti protejat si stai linistita daca iti incepi viata sexuala de acum nu patesti nimic (altii vorbesc si habar nu au ce vorbesc si ce placeri iti ofera )!