Eu zic ca merita sa incerci sa vorbesti cu ea, dar NU pe net, ci fata in fata Incearca sa clarifici situatia, sa afli ce s-a intimplat, de ce te ignora. Cred ca vei fi cu sufletul impacat si iti va fi mult mai usor. Prinde-o in vreun moment, spre exemplu cind e afara, si vorbiti doar intre patru ochi! Daca nu va fi de acord sa vorbiti sau te va ignora, da-i pace si raspunde-i si tu cu aceeasi moneta Succes!
Astept un moment oportun dar as vrea sa nu avem companie.
Pai asa si trebuie. La momentul potrivit vei simti ca trebuie sa o faci. Numaidecit sa vorbiti doar intre patru ochi, alti oameni nu trebuie sa fie prezenti la discutie pentru ca nu veti putea vorbi sincer si deschis!
V-ati comportat imatur - bine, specific varstei.
Ea poate chiar invata, sau facea altceva. Poate pur si simplu nu avea chef de tine in momentul ala. De ce te-ai suparat?
Faptul ca ai evitat-o a suparat-o si ranit-o. D'aia se poarta asa cum se poarta cu tine.
Parerea mea e sa te duci sa o iei de mana si sa ii spui ca vrei sa vorbesti cu ea. Si o intrebi ce s-a intamplat. Iti ceri scuze ca ai ignorat-o, ii explici ca te-ai simtit dat la o parte si ii spui ca nu merita sa va certati dintr-o prostie.
M-am suparat pentru ca putea sa imi zica dar ea a preferat sa ma evite. De ce sa imi cer scuze cand nu am gresit eu.
E orgolioase si cu nasu pe sus. Nu are rost sa incerci o impăcare pentru ca putea sa iti spuna motivul pentru care te-a evitat. Ea in schimb a ales sa nu mai vorbeasca cu tine. Urat din partea ei. Nu te mai gandi la trecut. Zi faina'.
Nu are decat vreo 2 prietene si nu le cunsc.
Am reusit sa vorbesc cu un prieten care e colegul ei. Si am aflat de la el ca ea nu ma place si nu m-a placut deloc. Oare i-o fi zis lui asta pentru ca e baiat?
HappynewCenusa întreabă: