| SakuraBeauty a întrebat:

Povestea este c-am asa: il cunosc de 2 ani, il plac de 2 ani, el e domnul popularitate acum dar nu era inainte, s-a schimbat mult, si la fel ca in majoritatea povestilor din ziua de azi " ignoram pe cei care ne iubesc si iubim pe cei care ne ignora " sau ceva de genul este si cazul meu. il plac mult si in ultimul timp am impresia ca si el ma place, stiti si voi fetelor cum suntem noi studiem fiecare gest si cautam zeci de intelesuri la orice privire, la orice zambet, la orice gest, nu stiu daca e adevarat sau coincidenta ca ma place sau nu daca ma- privit la cutare ora sau s-a trantit in mine de vreo 2 3 ori intr-o zi, sau mi-a cerut ajutorul de cateva ori. problema e ca eu il plac si da normal il si visez in ultimul timp iar el ma ignora, e genul caaruia ii e frica sa vorbeasca cu cineva mai putin popular ca nu cumva sa i se strice Doamne fereste reputatia, ce m-ati sfatui sa fac? si va rog nu va bateti joc nu cred ca sunt nici prima nici ultima in aceasta situatie. multumesc mult :***

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca el te saluta,saluta-l si tu.
Daca iti cere ajutorul,cere-i-l si tu.
Daca se izbeste de tine, izbeste-te si tu.
Nu fa nimic pe care nu-l face el.
Nu fa nimic MAI MULT decat face el.
El risca sa vorbeasca cu tine? Si tu risti sa te compromiti!
Deci, e care pe care.Adica,va castiga cel care rezista mai mult!
E chinuitor procesul si lung,dar gandeste-te la rezultat!
Daca, pana la urma isi declara interesul pentru tine, nu vei fi cea mai fericita?
Si continua sa-l observi!
Mult NOROC!

1 răspuns:
| Ner0 a răspuns:

Pa dai,aceeasi treaba sa intampla si cu baieti,numara de cate ori se uita o fata la ei, de cate ori le zambeste sau de cate ori iti cere cate ceva, asta e normal, stim cu toti ca orcare baiat daca ii place o fata (sau invers) isi pregateste discursul cu 1 saptamana inaine de ai cere prietenia si tot asa mai departe...

In legatura cu baiatul de care vorbesti,asa eram si eu la inceputul adolescentei,nu pre bagam fetele in seama chiar daca le placeam,nu vorbeam cu ele,eram timid sa le sarut(si cred ca si voi suntei la fel),adica, nu mi-e rusine sa spun, ca m-am chinuit o gramada de timp sa imi inving emotiile si teama sa surut o fata.Acum am cazut si eu in aceeasi situatie ca alerg dupa o fata populara de 1 luna laughing care ma place si ea...dar care are acelasi comportament ca si baiatul de care vb. de ex: azi vb cu ea, maine aproape deloc chiar daca incerc sa ma apropii de ea sau chestii din astea ca sa cuceresti o fata. Sfatul meu e acelasi ca si lui greece12, stau aproape de el, vb cu el si fa ceaa ce face el.succes