| SakuraBeauty a întrebat:

Povestea este c-am asa: il cunosc de 2 ani, il plac de 2 ani, el e domnul popularitate acum dar nu era inainte, s-a schimbat mult, si la fel ca in majoritatea povestilor din ziua de azi " ignoram pe cei care ne iubesc si iubim pe cei care ne ignora " sau ceva de genul este si cazul meu. il plac mult si in ultimul timp am impresia ca si el ma place, stiti si voi fetelor cum suntem noi studiem fiecare gest si cautam zeci de intelesuri la orice privire, la orice zambet, la orice gest, nu stiu daca e adevarat sau coincidenta ca ma place sau nu daca ma- privit la cutare ora sau s-a trantit in mine de vreo 2 3 ori intr-o zi, sau mi-a cerut ajutorul de cateva ori. problema e ca eu il plac si da normal il si visez in ultimul timp iar el ma ignora, e genul caaruia ii e frica sa vorbeasca cu cineva mai putin popular ca nu cumva sa i se strice Doamne fereste reputatia, ce m-ati sfatui sa fac? si va rog nu va bateti joc nu cred ca sunt nici prima nici ultima in aceasta situatie. multumesc mult :***

5 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Bn zis ca nu esti nici prima nci ultima. doar mai exist si euhee hee.

deci parerea mea e ca din moment ce nu te-a observat pana acu` nici incontinuare nu o sa te observe si chiar daca vreodata o sa te vada mai mult decat o prietena oricum nu va vrea sa fie cu tine din cauza reputatzieiwinking.

sfatul meu este sa gasesti pe altcineva. E plin de baieti in lume straight face

| MasK2 a răspuns:

Pai daca el nu vorbeste cu tine ca e "popular" si nu vrea sa isi strice reputatia eu iti zic doar un singur lucru: NU te merita tongue. Asa ca mai bine cauta pe altcineva, popularitatea nu dureaza mult mai ales in scoli sau licee.

| SakuraBeauty explică (pentru MasK2):

Da ai dreptate popularitatea nu dureaza mult dar pentru moment lui i s-a urcat la cap, nu mai este cine a fost din pacate, si sunt sigura ca nu ma merita acum, persoanele se schimba, si urasc ca se intampla asta, urasc ca devenim ce doresc ceilalti sa vada si nu mai suntem noi Insine.

| maxcell a răspuns:

Sunt de acord cu raspunsul anterior, dar daca il placi foarte mult ii poti spune totul in fata si atunci vei afla daca te place si el succes

| SakuraBeauty explică (pentru maxcell):

Da ai dreptate dar vezi tu parerea mea e ca nu e chiar adecvat ca fata sa faca primul pas, nu vreau sa risc si sa ma aleg doar cu rasul in fata si sa ma dau de gol ca il plac si mai apoi sa rada toata lumea de mine