Bn zis ca nu esti nici prima nci ultima. doar mai exist si eu.
deci parerea mea e ca din moment ce nu te-a observat pana acu` nici incontinuare nu o sa te observe si chiar daca vreodata o sa te vada mai mult decat o prietena oricum nu va vrea sa fie cu tine din cauza reputatziei.
sfatul meu este sa gasesti pe altcineva. E plin de baieti in lume
Pai daca el nu vorbeste cu tine ca e "popular" si nu vrea sa isi strice reputatia eu iti zic doar un singur lucru: NU te merita . Asa ca mai bine cauta pe altcineva, popularitatea nu dureaza mult mai ales in scoli sau licee.
Da ai dreptate popularitatea nu dureaza mult dar pentru moment lui i s-a urcat la cap, nu mai este cine a fost din pacate, si sunt sigura ca nu ma merita acum, persoanele se schimba, si urasc ca se intampla asta, urasc ca devenim ce doresc ceilalti sa vada si nu mai suntem noi Insine.
Sunt de acord cu raspunsul anterior, dar daca il placi foarte mult ii poti spune totul in fata si atunci vei afla daca te place si el succes
Da ai dreptate dar vezi tu parerea mea e ca nu e chiar adecvat ca fata sa faca primul pas, nu vreau sa risc si sa ma aleg doar cu rasul in fata si sa ma dau de gol ca il plac si mai apoi sa rada toata lumea de mine
Mutubal întreabă: