anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Povestea incepe asa:Imi place de o fata.I-am spus asta,dar mi-a spus ca nu are timp pentru prieteni si ca ei ii place sa fie libera. Oricum mi-a spus ca a mai fost si in alte relatii, dar o spus ca se plictiseste de ele.Acest lucru mi-a dat de gandit. Oricum intrebarea mea este daca are rost sa incerc sa ma apropii de ea sau sa imi vad de treaba mea...Voi ce ati face?

Vot+Funda...

Răspuns Câştigător
| Tmcn a răspuns:

Se plictiseşte în relaţii şi preferă să fie liberă fuiindcă nu l-a cunoscut pe acel cineva care să o facă să-i dorească prezenţa, să se îndrăgostească de el.
Te-a refuzat fiindcă nu ai ieşit cu nimic în evidenţă faţă de ceilalţi.
Fii tu, fii glumeţ, bagă-o în seamă, dar în acelaşi timp nu fi prea insistent, încât să pari disperat. Încearcă să o cucereşti cu puţină indiferenţă, dacă ştie că ţi-a plăcut şi după o vreme nu prea îi mai dai de înţeles dacă o placi sau nu, va dori să te cucerească din nou, şi ăsta ar trebui să fie momentul tău. Sper că am fost destul de explicită.

| doar1eu a răspuns (pentru Tmcn):

Asta da raspuns! happy

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă a spus că nu are timp de prieteni şi preferă să fie liberă, respectă-i decizia.
Dacă-i va plăcea de tine la un moment dat sau se va răzgândi, fii sigur că te va contacta, mai ales ştiind că o placi!
Nu insista prea mult pentru că poate deveni iritant.