Nu cred ca poate sta 2 ani dupa tine sa termini tu liceul. Gandeste-te ca oricand poate cunoaste pe altcineva care sa fie langa el.
Sincer, eu in locul tau ii spuneam ca nu mai vreau sa vorbim pentru ca imi face rau. Il rugam sa pastreze distanta si sa nu ma mai caute. Sau daca vrea sa mai tinem legatura, sa fie ceva strict amical si nu atat de des.
Ideea e ca nu e normal ca viata ta si cheful tau de viata sa depinda de un nenorocit de mesaj. Nu e ok sa stai sa astepti un semn de la el. A, ca te bucura cand vezi un mesaj de la el e una, dar alta e sa staaaai asteptand si tot ce faci sa se invarta in jurul chestiei asteia. El vezi bine, iese, se distreaza, isi face viata. Trebuie sa faci si tu la fel.
Poate ai noroc si peste 2 ani va puteti revedea, dar sa stai in agonia asta pana atunci, mi se pare o prostie.
Dragoste de-o vara si cam atat. O sa mai gasesti, o sa vezi la facultate cati negri si alte rase vei avea pacolo. Stai linistita nu o sa mearga nu ai cum la distanta e aiurea. Nu poti simti placerea fata de acea persoana, gandeste-te ca e grea ideea aceasta, nu imposibila dar aiurea. Asta-i viata.
Sincer cred ca ar fi mai bine sa pastrezi legatura cu el, dar fara "pretentia" de a fi iubiti virtuali la distanta. El iti spune ca nu vrea sa te raneasca pentru ca stie ca cel mai probabil va face asta. Incearca sa te implici mai putin si sa iti traiesti mai mult viata reala pe care o ai acum. Dupa ce ai sa termini liceul, daca vei ajunge sa studiezi in Germania, puteti relua atunci legatura, daca ambii veti fi singuri, si veti vedea daca mai merge sau nu. Vorbim de 2 ani totusi!
Ah, si indiferent ce faci, nu ii spune ca il iubesti... asta o sa strice tot, o sa il puna pe fuga imediat daca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: