Ignora-l, nu te merita. Doar isi bate joc de tine, asa cum fac toti baietii. Lasa-l cu tarfele lui si tu vezi-ti de viata.
Las-o balta da-i pace, si vezi-ti de scoala, ca o sa te lovesti de situatii si mai grele cand mai cresti
Ai Dreptate o sa faca sex pana la urma daca iubeste atat de mult incat este instare sa faca orice si dupa aia o sa ia note mici lipseste de la ore si nici macar majora nu este.
Cel mai bine ar fi sal ignori! Pt ca tu suferi iar el nu da nici doi bani pe tine! Daca tear iubi cu adevarat ar incerca sa vb cu tine sa va impacati! Nu fi prostuta [fara suparare] Si o sa vezi daca tu o sal ignori si o sa-ti faci alt prieten el o sa vrea din nou sa fie cu tine. Asa fac aproape toti baietii! Eu am fos cu un baiat care m-a parasit pentru alta fata iar cand a aflat ca mi-am facut alt prieten si de el nici nu ma intereseaza a inceput sa se bage in vorbe cu chestii de gen: cf? ma gandes la tine... as vrea sa ne impacam!
Nu te merita! Intr-un finat o sa-si dea el seama ca lipseste cineva de langa el si ca acea persoana esti tu, dar o sa fie prea tarziu! Cati baieti sunt in lumea asa... IGNORAL SI PUNCT!
In primul rand nu trebuie sa faci compromisuir pentru el, si din cate se vede nu te apreciaza. El dupa ceva timp isi va da seama ca te.a pierdut, dar nu va recunoaste si plus ca si tu o sa ai pe altcineva.Esti fata ..nu merita un baiat lacrimile tale.Indiferenta il va durea enorm de mult, asculta.ma pentru ca nu te cunosc indeajuns sa iti dau un sfat gresit:*
Mama apucate de scris romane, ca m-am plictisit de cand tot citesc.
sfatul meu este sa nul ierti ca nu mereta.si eu am 14 ani am avut ex cu fete mai mari si asa am patit si eu
daca esti in clasa a 7 pune mana pe invatat sa ai o medie mai mare ca la exzamen la anul sa nu-ti para rau ca ai avut media de la 5-8 mica si cu capacitatea mica o sati strice vitorul, lasa baieti si pune mana pe cartee ca mai e timp
Hmm, cimplicat.
Este cam imatur, nu stie ce vrea, ba cu tine, ba cu alta. insa daca chiar te iubeste va mai da un semn de viata, si iti va cere sa va impacati cu siguranta! E foarte prostesc ceea ce ai facut. ai cerut atentie spunand ca te omori, poate te-a etichetat ca fiind o nebuna.
Din experienta mea de baiat isi bate joc de tine!
Lasa-l pe idiot in pace!
P.S. Ploiesteanca?
Da totusi el are 16 ani, el singur isi face viata persoanala da nu mama lui... chiar daca mama lui i-a zis sa se desparte de tine el nu trebuia so asculte totusi el nu-i copil mic mic la aceasta virsta el isi hotoraste cu cine sa aiba o relatie.Asta inseamna ca el nu te iubea cu adevarat. Deci el nu merita lacrimele tale.Tu esti draguta, frumoasa, esti o papushica nu suferi dupa el dar incearca sa-l uiti si apucate de invatzat.Cu singuranta asa ingeras de fetita isi va gasi alt prieten
Dac il iubesti du-te si spune-eu sau suna-l si dac spune ca si el te iubeste spun-i sa ii zica lu masa ca nu ai vrut sa te omori si ca a fost un test sa vezi daca el te iubeste
Lasa-l in pace ceva timp si daca el iti zice te iubesc etc. nu il baga in seama si dati seama daca chiar ii pasa de tine daca nu lasa-l si treci la altul... ca m-ai sunt baieti e lumea plina
Incearca, sai oferi cea ce vrea(sex), si vorbeste cu el serios, baieti ofera dragoste afectiune in schimbul sexului, iar fetele ofera sex, pentru dragoste si afectiune ( la adolescenta), daca nu vrea nici asa, uital, dar pentru un moment incearca sa vorbesti cu alti baieti, sa-l faci gelos, bafta!:*
Nu il ierta! Nu merita! Dca te-a inselat o data crezi ca nu ar faceo din nou? Daca vrei sa suferi mai mult mai da-i o sansa dar nu ar merita!
Va multumesc mult de tot, celora care mi-ati dat citeva sfaturi!
Va multumesc mult inca odata!
Gandeste`te ca daca il placi mult, trebuie sa incerci sa continui o discutie cu el, poate daca il ignori iti vei face rau si tie in cazul in care il placi mult.Incearca,nu ai nimic de pierdut, vorbiti si poate ajungeti la o decizie.
00Andreea008 întreabă: