Imi pare rau Alex. Daca nu ti-ai dat seama deja, desi cred ca stii, explicatia nu mai era necesara. Te felicit ca nu ai cedat propunerilor sale si ca te`ai tinut tare, caci s`a dovedit ca nu te merita si dorea altceva de la tine. Din moment ce a vazut ca nu obtine ce vrea, s`a dus la una mai usoara. Bucura`te totusi ca nu ti-a facut si tie o reputatie ca aceasta. Acum trebuie sa te axezi pe invatat, sa te realizezi, ca sigur o sa te intalnesti cu cineva care sa te merite.
Nu uita. Dragostea adevarata asteapta!
Te-a parasit pentru ca el doreste ceva ceea ce tu nu esti inca dispusa sa ii oferi (si bine faci)
Chair daca arata bine, asa cum iti place tie, caracterul lui nu ti se potriveste.
Gaseste pe altcineva a carui caracter ti s-ar potrivi (nu unul care tanjeste dupa sex ca si cateaua in calduri...
Bafta!
@ Madaa '' Explicaţia nu mai era necesară ''
Chiar nu mai era.Nu are rost.Aşa se întâmplă dacă visezi numai băieţi chipeşi.
Nu te învinovăţi că nu este vina ta. Prietenul meu nu e chiar făt-frumos da' se poartă ff frumos cu mine şi nici nu-i trece prin cap ce i-a trecut băiatului de care vorbeşti.
Nu merită nimic. Părerea mea.
Ai căzut, te-ai ridicat, înveţi noi moduri să te scuturi
Multă baftă în continuare.Pa,pa
Pentru ca...
este un dumbass... de ce sa stai sa te intrebi de ce si cum si cand?
ce poti castiga din raspunsul asta?
da-l draq si mergi mai departe era doar un idiot... sunt atatia tipi de treaba pe lumea asta.
bafta si Have Fun
Probabil daca e chipes nu-i este foarte greu sa aduca pe cineva in patul lui.Asa ca tu l-ai cam luat prin surprindere refuzandu-l.Te-a lasat pentru ca nu este pregatit pentru o relatie serioasa.Parerea mea este ca-i place sa cucereasca si apoi sa plece.Dar sa nu-ti para rau.Eu zic ca ai luat cea mai corecta decizie atunci.
Pai daca visezi numai la baieti chipesi logic ca asa se intampla aia care sunt de treaba si au mai multe de oferit (nu material vorbind) si nu arata ca Brad Pitt sunt lasati ultimii dupa ce ati fost parasite de gigolo astia . Totusi bravo ca nu ai facut ce vroia el si uita-l ca sunt altii mai buni ca el.
Mai oameni buni voi nu vedeti ce a scris fata asta aici? mi se face mila! si ea mai vrea baieti.Auzi draga mea pe cls.I se ofera o carte gratis ABECEDAR se numeste ai auzit de ea?
Ce sa faci inchide ochii si te vei trezii intr-o buna zi cu gandul la el si abia atunci vei realiza ca a fost doar o amintire, si stai linistita ca orice sut in fund este un pas in fata. Cat despre comportamentul lui se pare ca este influentzat de prieteni, sufera de simdromul (haita), dar este necesar de timp el le poate vindeca.