Cel mai bine ar fi sa-ti faci curaj si sa-l suni. Totusi o relatie de 3 ani nu se uita asa usor si sunt sigura ca si el a avut sentimente pentru tine. Gandeste-te daca i-ai gresit cu ceva si daca ai facut-o cere-ti iertare. Singura solutie e sa vorbesti cu el si sa nu asculti barfele ca s-a mutat nu stiu unde sau tot ce se zice.
Mai bine incearca sa il uiti, sunt sigura ca a avut un motiv intemeiat sa puna capat relatiei, poate este adevarat vreunul din zvonurile alea
Pai ar fi mai bine sa il suni sau daca te intilnesti cu el sa-l intrebi carei cauza.si sa-i spui ca inca il iubestimult! numai asa poti afla cu adevarat ce s-a intamplat! bafta! daca nu va merge gasesteti cit mai curind altul si incearca sa-l uiti! stiu ca e greu sa uiti persoana iubita da ce sa-i faci asa-i vetsa! e si buna si rea dar merita traita! Hey fruntea sus! si mergi mai departe! pa pa Ai grija de tine!
Inceraca sa-l intelegi, poate are motive serioase si nu poate sa-ti spuna care sunt.Stiu ca e greu sa astepti dar daca tii la el cu adevarat incearca.
Atat de trist, asta nu trebuie sa raman asa! trebuie sa vezi ce s-a intamplat.o astfel de poveste nu se poate termina asa!
succes
Totusi 3 ani de relatie inseamna ceva,nu renunta asa usor,cauta-l, spune-i cat de mult il iubesti... poate a avut un motiv intemeiat sa iti zica sa va despartiti, dar cred ca te iubeste si el!:*
Mutubal întreabă: