Buna! Din cate ai povestit tu eu am observat ca pentru el e mai mult o atractie fizica. Pot spune ca el nu vrea o relatie doar aventura sau sa fiti "friends with benefits" Dar asta e situatia pe care o vad eu din exterior doar ca si eu am trecut prin lucruri asemanatoare si pot spune ca inteleg. Cred ca s-ar naste putina gelozie daca ai iesi cu altcineva si asta arata ca nu ii esti chiar indiferenta. Dar, asa cum ti-am spus eu nu cred ca vrea o relatie serioasa. Daca ar fi vrut, nu s-ar fi intalnit cu fata aia si ar continua sa iasa cu tine chiar daca nu are timp sau minute.
Da! e ceva ciudat intre voi! Totusi nu mai sunteti impreuna,e cu alta, nu cred ca mai e atras de tine, poate vrea sa aiba vreo aventura de o noapte cu tine, si atat!
Crede-ma el stie foarte bine ca de la mine nu o`sa obtina nimic de acest gen! Mai bine zis el vb cu acea fata numai sa se culce cu ea`mi-a zis asta
Mda nu stiu ce sa zic, cred ca daca totusi mai are unele sentimente pentru tine, daca ai fi cu altul, va fi gelos, si poate isi da seama de anumite lucruri!
Pai cand vorbesc de alt baiat `asa se streseaza
Daca te iubeste cu adevarat, o sa va impacati! Dar orgoliu e mare!
Mutubal întreabă: