Pai dupa parerea mea si el te iubea pe tine de atunci de cand a venit din Italia si poate simtea mult prea mult pentru tine. si un baiat fii sigura ca umpla dupa acel lucru pe care nici o fata care are minte nu il face de la anii astia. Deci tu poti vorbi frumos cu el si sa il intrebi uitandu-te in ochii lui cu atentie daca simte ceva pentru tine sau e doar o iluzie, chiar daca spune nu tu spune-i ca simti ceva pentru el, dar nu indeajuns sa te... cu el, daca spune nu spune-i ca asta e voi trece peste pentru ca sunt o fata frumoasa, puternica desteapta si el sa ramana cu curvele pe care sa le si. daca vrea, ca tu poti sa iti faci prieten si asta o sa faci dar nu pentru a-l face gelos pe el ci pentru al iubi cu adevarat si a te ajuta sa treci peste asta. Daca spune da spune-i sa isi schimbe gesturile, sa se comporte cu tine de parca iar pasa nu cum e asa ca pare indiferent si spune-i ca tu nu poti face acel lucru cu el pentru ca vei deveni femeie si nu cred ca ai nevoie de asta la anii astia pe care ii ai. Spune-i ca daca te iubeste cu adevarat va sta cu tine pana cand tu esti pregatita pentru asa ceva, si ai grija ca poate fi un baiat din ala care vrea sa te... si dupa sa se desparta de tine. Ai grija ce faci ai o viata inainte.Succes!
Atunci lasa-l pe el sa te dezvirgineze si sa plingi intruna dupa...(in cazul in care nu va fi tocmai cum trebuie),,, desi stii ce fel de baiat e, cam rareori se schimba asemenea specimene, dar daca u chiar crezi ca face asta doar sa te faca pe tine geloasa, aratandu-ti in acest mod ca-i pasa de tine, e iar cu dilema, ca nu esti sigura pe nimic, si mai ales ca la-i respins, e vb de mandretea sa masculina, fiind poate una sau unica care l-a respins, si asta cam pune semnul intrebarii si face lucurile sa para mai interesante, doar fiindca nu i-ai cedat! acum ce crezi u e problema ta, dar el e deja obisnuit sa aiba cat mai multe pasarici, si dupa cate relatezi ii place sau il excita stiind ca tu, nu iai cedat, si daca ar putea ar faceo chiar in fata ta. ca sa ti arate cam ce partida buna ai pierde! si nu cred ca e vb de iubire. mai ales la varsta lui, o sa mai durteze ceva timp sa se sature de tot acest paradis! mnea ti-am zis-o ca unui prieten, tu desigur poti sa dai ignor la tot ce am spus daca chiar esti sigura de varianta ta! oricum succes!
In cele din urmai ai procedat corect insa nu stiu de ce te-ai combinat cu acel baiat pentru ac il iubeai sau pentru ca vroiai sa-i faci de ciuda lui! eu cred ca ai incercat sa-i faci de ciuda si-ti era frica in schimb mie imi plac procedurile astea pe care uh l-ai folosit si te-ai lasat asa ca mai bine cautati un alt prieten si gandeste-te ca el a vrut sa-ti faca de ciuda si el este personajul negativ! Bafta!