| BoroNaSuPo a întrebat:

Povestea mea e mai lunga. Daca aveti rabdare, va rog sa cititi si daca vreti sa-mi dati un sfat. E vorba de iubirea mea de 4 ani pentru un baiat.

Totul a inceput in clasa a 7a cand a venit din italia inapoi la mine in clasa.la inceput ma privea ciudat.pentru ca acum eram o domnisoara si cand eram mai mici ne bateam.intr-o zi, mi-a trimis un biletel ca ne vedem dupa scoala dar sa am grija sa nu ma vada nimeni cand ma duc.Nu m-am dus.baiatul venise cu fite.Nu simteam nimic pentru el. A venit si banchetul de clasa a 8a.Am dansat, m-am simtit bine.Pana cand o data l-am simtit ca m-a prins de sold.Am intrebat o asa-zisa"prietena". daca m-am inselat. daca chiar el statea in spatele meu, dar ea s-a facut ca nu stie nimic.Seara se incingea din ce in ce mai tare.Pana la urma chiar a venit sa danseze cu mine. Dintr-o data m-a luat de mana si mi-a zis sa mergem sa ne plimbam. A scos din buzunar 2 pastile ORBIT. I-am multumit.in fine. Apoi mi-a zis sa-l sarut. I-am zis ca nu stiu sa sarut. A zis ca sunt smechera, ca-l mint...deci cu el a fost primul meu sarut.Pana cand mi-a trantit-o frate:"Vrei sa facem si noi ceva?"I-am explicat ca nu se poate pentru ca eu nu vreau sa fac asa ceva, ca eu am alte aspiratii si ca am doar 15 ani. Mi-a zis sa nu fiu rea.

Eu i-am zis"Te-am lasat sa pui mana pe mine, deci, nu sunt rea.

El:Eh.pai asta toate fetele fac, deci nu e mare lucru.

EU:Hai sa mergem mai bine sa dansam

El:hai sa mai stam putin te rog.

Asa, apoi am intrat in restaurant si nu ma mai bagat in seama. A doua zi la fel.nimic.A venit

clasa a 9a.Eu am strans sentimente foarte puternice pentru el.Primul meu sarut.Am respins orice baiat pentru ca il iubeam pe el. El isi facea prietene, le schimba si tot asa.Cateodata cand ma vedea imi punea o privire cuceritoare de imi venea sa intru in pamant, dar il ignoram.Ma faceam ca nu il cunosc.Nu-l cunosteam nici atunci cand se saruta cu prietena lui pe hol dar se uita la mine sa ma faca geloasa. Pur si simplu nu il vedeam.Acum e clasa 10-a si tot la el tin.Nu i-am spus, nici acum, insa azi am mai multa incredere in mine si nu-mi mai e teama sa-l privesc in ochi. Da, si parca simt ceva.Simt ca ar avea un oarecare respect fata de mine. Dar nu vreau nici sa ma pacalesc.Nu-i spun ca il iubesc pentru ca poate ca el inca vrea acel ceva de la mine.care este cel mai de pret lucru pentru mine.Si zilele astea un baiat mi-a cerut prietenia.Am acceptat.Am iesit si eu pe hol cu el si stateam de mana cu el in fata LUI.Prietena mea cea mai buna era langa noi. A zis ca se uita furios la baiatul ala si parca ii venea sa-l stranga de gat. L-am vazut si eu. Da, urat se mai uita. Dar in cea de-a doua zi m-am despartit de baiatul ala pentru ca nu pot sa fac cum mi-a facut EL mie:-J

Răspuns Câştigător
| ramona_4785 a răspuns:

Buna, este clar ca ii place de tine sau poate chiar mai mult tine la tine dar se pare ca ii este frica sa recunoasca asa sunt baietii mai fricosi din firea lor sa nu isi pateze orgoliul; oricum ai reusit cu succes sa il faci gelos ceea ce este foarte important pentru ca acum stii ce simte si ai o speranta, totusi te sfatuiesc sa ai grija de tine; stii ce ai aflat din asta? motivul pentru care are sentimente pentru tine; a gasit la tine ce nu a gasit la celelalte fete; sa-ti explic:daca celelalte au cazut prada usor, cu tine nu s-a intamplat asta si mai cred cel putin daca nu acum sigur mai tarziu nu va mai rezista si va veni la tine; doar ca mai ai un pic de asteptat si stiu ca asta e cel mai greu; iti doresc numai bine si ai rabdare se va trezi daca nu a facut-o deja.

5 răspunsuri:
| тecнιннιlα a răspuns:

Scuza`mi lauda [sau comparatia] dar cred ca semeni cu mine. Adica esti foarte loiala. Nici eu nu pot. pana nu`mi dispar sentimentele pentru un baiat sa fiu cu altcineva. Si pun suflet in orice cum ai facut u. Te place asta`i sigur. poate chiar tine la tine daca zici ca se uit urat la "fostul". Iar u il iubesti asta`i clar. DAR baietii ca sa se ascunda se comporta f urat cu pers pe care o place ca sa nu se dea de gol. Vz daca chiar ii place de tine [fa cumva] si daca da ia`l de`oparte si vb daca nu incearca sa uiti :*. Succes happy.

| vOdK a răspuns:

Parerea mea este sa il uiti cat mai repede! sincer! am 17 ani, stiu ce vorbesc, nu are rost sa te opresti in loc pentru o sg relatie! traiesteti colilaria... nu te mai gandi la el... incearca sa stai cu mai multi baieti care sa iti fie amici! toate chestiile astea ti le zic din propria experienta! ai toata viata inainte, fa-ti un alt prieten mai frumos si mai chipes, si mai de treaba ca el. unul pe care il iubesti si care merita sa ii dai ceea ce ai de ne pretuit!

ai grija de tine

papa

| xXCrissXx a răspuns:

Buna! Eu am intrat acum in a5a si este un baiat in clasa a8a in care il iubeam din cls a 1a si inca il mai iubesc. Am facut rost de id-ul lui si am vb chesti de genu ca la incepu cand am incepu sc acum il uramream impreuna cu pr mele eram diperate de el dar pan intr-o zi mi-a scris pe mess ca ma iubeste nu am crezut dar pe la scoala incepea sa ma bage in seama sa ma ia in brate si l-am crezut i-am spus si eu ca il iubesc eu sunt inbunita dupa el si acum in fiecare zi ma striga zice ca sunt iubita lui ma ia in brate si acum o saptamana sau 2 m-am intalnit cu el la baie deci imi era rusine dar nu prea a stat pentru ca trebuia sa stea la ore. Joi am vb cu el si a zis sa ii dau msg sa ne intalnim Vineri adica ieri la baie dar mi-am uitat telu sad si nu i-am mai dat msg. Ieri seara i-am zis sa imi zica sincer daca ma iubeste si a zis ca da l-am intrebat cat la suta si a zis 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000% deci simteam ca imi bate inima deci acum stiu ca ma iubeste si am auzit ca are pr da a zis ca va sta cu mine si o va lasa pe ea iar akam nu stiu ce va fi cand el va fi a 9a crying poate atunci se va termina totul ca nu prea mai avem cum sa ne vedm dar lasa acum imi implinesc jumatate din iubirea mea ahhh e un dulce :XX:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:XX:X. Si sa stii ca iti urez succes in iubirea ta tongue big hug si sa imi urezi si tu succes in continuare :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce distrusa esti fa bagamias **** in viata ta. Cum poti sa scrii atata? Fa esti terminata rau tu nu vezi?

| CodrutZza a răspuns:

E super povestea ta:X sh da si eu cred ca acelui baiat ii place de tine de atunci din clasa a7a!:X si ar trebui dupa parerea mea sa mergi la el si sa ii zici [daca sh tie inca iti mai place de el.big grin] : auzi, in toti anii acestia ai vrut doar stiu eu sa ma faci geloasa dar chiar nu ti-a mers! ...si stiu eu ii mai zici ca si tie ti-a placut de el.doar ca nu ai vrut sa fii cu el deoarece stiai ce ganduri are:d:*