Pai. eu dacă ma punea sa facem "magii" ii dădeam intre piciorușe Dar, BINE AI FĂCUT SPUNÂND NU. Ai sentimente fata de el. of of of Asta e naspa. Totusi. sunt multi pesti in balta Pescuieste si sa vezi ca nu o sa fii tu aia care se va uita la el invidioasa )))))))))) Dai inainte cu tupeu.
Cu siguranta vrea doar "chestia aia" de la tine. Stie ca toate ii pica in plasa, iar tu ii esti ca o provocare. Va incerca orice ca sa obtina ceea ce vrea. Sa nu ii cedezi ca apoi s-ar putea sa iti para rau. Nu te merita! Gaseste-ti un tip care sa te merite, sa te respecte, sa te aprecieze, sa te iubeasca!
Buna.
Ti-am citit povestea"de dragoste".
Parerea mea este urmatoarea:
Trebuie sa-l uiti, pentru ca mai tare te chinui tu, decat el. Pur si simplu lui nu-i pasa de tine.Eu cred ca se uita si el urat la tine, pentru ca baiatul care ti-a cerut prietena te va saruta si el nu.Si asta e un motiv de gelozie.In fine.Nu vreau sa te retin mult.Asa.Avand in vedere ca ii porti iubirea asta de 4 ani, ar fi mai bine sa renunti la ea.Esti in floarea varstei, sunt multi baieti in lumea asta, care vor sa te cunoasca, nu trebuie sa treaca anii si tu sa mai ti la ala.
Uita-l.Va fi mai bine
Sa fi iubita si fericita>
Draga mea, nu ceda, fii tare pe pozitii, daca ii dai ce vrea, o sa -si piarda interesul pentru tine. Da dovada ca meriti respectata, si poate se va indragosti de tine, ca acum il pasionezi ca nu te poate avea.Stai linistita si ai rabdare, sa faca el primul pas, sa vina la tine.Nu ceda in nici un caz, si arata-te cat mai indiferenta. Daca cedezi, ai grija, ca vei suferi.