Prima iubire a ta.frumos,dar pacat ca el nu s-a comportat asa cum iti imaginai ca va fi primul tau iubit, ca te va iubi, te ca respecta, la asta viseaza orice fata.La inceput, eu cred ca te considera ma slaba din fire dar frumoasa si s-a gandit ca te poate vraji. tu bine ai facut ceea ce ai facut.Acum ca inca il mai iubesti te cred. O sa ii pastrezi o amintire mica in inima pentru ca e prima ta iubire. Dar o sa vezi ca atunci cand va aparea o persoana la care sa tii nu o sa il mai iubesti cum l-ai iubit. Iar despre el eu consider ca tine putin la tine, poate chiar te iubeste pentru ca ai fost singura poate care nu i s-a oferit asa din prima.Astfel el si-a dat seama ca nu esti ca toate celelalte iar faptul ca se saruta in fata ta cu noua lui prietenao face pentru a-ti demostra tie ca esti cat e el de cuceritor sta demostreaza ca il intereseaza de ceea ce crezi despre el vrea sa para cineva in fata ta iar daca tu ii arati indiferenta pentru tot ceea ce face(nu fa ca el, sa te folosesti de alti baieti ca sa te razbuniasa cum face el cu alte fete, in felul asta ul ranesti pe cel care tine la tine dar tu il fol doar, asa cum consider eu ca fece cu prietene lui) devine si mai interesat de tine.
fii tu insati...nu juca nici un rol
toate trec...