El cam are figuri, dar nu stiu de ce vad o relatie draguta in viitor intre tine si elDin cate imi povestesti exista o tensiune intre voi 2, niciunul nu e in stare sa faca primul pas, poate ca el nu simte ceva special ci doar vrea sa se joace, dar de asta doar tu poti sa. ti dai seama pentru ca il vezi mereu.Nu stiu ce sa mai zic, multa bafa in continuare si sper din tot sufletul sa fi cu el si sa se comporte super cu tine, pentru ca stiu cum e sa fi dezamagita din cauza unui baiat. O seara placuta!:*
Nu fi fraiera! uitate in jurul tau analizeaza si... ai grija de tine pastreazate doar asa te poti respecta... daca mai e ceva de vb tr msg in privat si asa ma plicti
E clar ca tipul asta pe care zici ca nu poti sa il uiti nu simte absolut nimic fata de tine, asa ca nu merita sa te injosesti sau sa iti faci sperante... E destul de greu sa treci peste, ai dreptate. Dar din ceea ce ai spus tu aici, atractia pe care o simte pentru tine este pura instinctualitate sexuala. Sfatul meu e sa treci peste si daca te lasi purtata de val, in curand vei afla ce inseamna, cu adevarat sa iubesti pe cineva si, de asemenea sa fii iubita.
Numai bine!
Ăla-şi freacă cucu' de tine şi ţie-ţi place şi, bonus, îţi baţi joc şi de alţii care ar vrea să fie cu tine acceptându-i şi mai apoi trimiţându-i la plimbare doar pentru că visezi tu cu ochii deschişi şi deformezi realitatea.
Urât ceea ce faci.
Sper să te maturizezi curând căci altfel ai să dai naştere la misogini.
Salut.
Nu'i respinge pe cei care voir sa fie cu tine acceptai sti cat de naspa e sa fi respins?