Daca credeti ca va iubiti sa zicem dc nu lasati tot la o parte si bagati o relatie:X?
Eu presupun ca el inca are orgoliul ala de baiat-refuzat. Ma gandesc eu... daca in a 8a voia sa faca ''altceva'' si acum cred ca vrea tot asta si se combina cu fetele alea sa faca sex sau alte chestii urate... Nuj, poate gresesc, poate te mai place. Incearca sa te impaci cu baiatul ala care ti. a cerut prietenia, poate incepi sa tii la el si sa uit de baiatul cu primul sarut.
Sper ca ti.am fost de ajutor. Sa ne zici ce.ai facut.
Lol frate
yoo ca baiat nu i asi cere unei fete sa o faca cu mine dupa 2 zile
as intra in pamant de rusine
o fii ceva normal sa i ceri unei fete sa faca asta dupa 2 zile?
yoo nu s asa
Off ar trebui sa aveti o discutie serioasa. E pacat sa nu incercati sa fiti impreuna.Eu zic sa faci cumva sa fiti doar voi doi cateva ore si sa vorbiti. Eventual poti sa ii zici de ce se uita asa la baiatul cu care erai de mana.Succes!
Oricum suferi cand il vezi cu alta de ce sa nu incerci mai bine traiesti cu sentimentul ca poate ar fi mers si intre voi ceva? Incearca nu mai ai ce sa pierzi dar sfatul meu nu i spune cat de mult iul iubesty si incearca sa fi mai greu de abordat pentru el asta il va face sa te doreasca mai tare si cu sexul mai asteapta pic dar nu prea mult ca pierzi ceva frumos facut cu cine TREBUIE
Tu crezi ca el te iubeste? imi pare rau sa-ti spun ca nu e asa dar fi o fata realista si accepta situatia.Nu poti sa spui ca este timid din moment ce se afisaza cu altele,nu poti sa spui ca este gelos doar pentru ca se uita urit la prietenul tau, nu poti sa spui ca te doreste ca pe o iubita deoarece nu-ti da importanta, nu te abordeaza si nici nu incearca sa se apropie de tine.Te doreste intr-adevar insa ai mare grija pentru ca eu cred ca te doreste doar fizic.Pentru el tu esti un trofeu pe care in momentul in care il va avea, il va arunca pe un raft al mindriei sale.Nu te merita si tu la rindul tau meriti un baiat care sa te iubeasca sincer.Iti doresc sa il intilnesti pe acela care va avea sinceritatea sa-ti spuna te iubesc.
Din partea lui nu este dragoste, e orgoliu.Tu esti trofeul pe care il doreste si in clipa in care il va obtine il va pune pe raftul mindriei sale.Nu te merita.
Da... el nu tebuia sa faca asa adica a fost si furmos ca ai avut primul tau sarut si asta e cel mai frumos in viata dar de alta parte nu stiu... adica nici el nu trebuia asa din prima seara cum se spune! data viitoare sa fii mai atenta in privinta baietilor
Wow interesanta poveste...dar ar trebui sa mergi la el si sa incercati sa aveti o relatie...
Si daca ti la el si il vezi pe el ca fiind gelos de ce incerci/incercati sa aveti o relatie?