Oh my lesin, tu esti orbit de dragoste si nu-ti dai seama ca doar te foloseste ca pe o carpa, cand ramane singura fara iubit esti bun si tu ca poate sa se refugieze in bratele tale, apoi dupa ce isi gaseste altul te lasa fara sa-i pese de sentimentele tale. Daca te-a inselat deja de acum, chiar daca dupa cativa ani veti impreuna tot asa o sa faca. E in sangele ei, asta e o boala incurabila...iti recomand sa nu te mai incurci cu prefacatura asta oricat de mult te-ar durea. Fete sunt multe si intr-o zi o vei gasi pe aceea care te va iubi cu adevarat.Bafta!
Intr-adevar incurcata problema :o! Hai sa zicem ca e adevarata, pai pentru inceput Bianca asta e o nehotarata care umbla cu 10000000 de baieti :o, nu e de tine. Si Diana asta nu e prietena lu` Bianca ca ii fura iubitii :O in concluzie e mai frumoasa decat Bianca daca reuseste lucrul asta, in alta ordine de idei ia-o pe Diana ca sa-i faci in ciuda lu` Bianca si pe urma lasa-le pe amandoua si gaseste-ti o fata cu capul pe umeri. Paste fericit!
Daca ai 12-13 ani, cum banui si cazi in depresie pentru o fetita care se saruta cu toata lumea, eu zic sa-ti revizuiesti comportamentul. Pana mori, vei iubi la femei... ohooo, ca doar ai timp, si daca, cazi in depresie pentru orice femeie, ce faci, mori inainte de vreme. Baiatule, sunt multe fetiscane de astea in viata, iar bianca ii cam place sa-i invarta pe toti, iar pe tine in nici un caz nu te place, ca daca te placea, ramanea la tine, dar cand vine altu, hop, tu nu mai esti bun. Mai bine cauta alte preocupari mai bune momentan pana mai cresti si nu mai deveni depresiv pentru orice fleac. Viata e mai grea decat o alergatura dupa aceasta Bianca. Mai bine pregateste-te pentru viata invatand si fancandu-ti viata mai frumoasa. Succes
Nu e nici un film, e viata mea!
Sigur ca da, asa visam si eu cand eram de varsta ta, la 13 anisori.
Pai, nu ar trebui sa mai ti la fata aia Bia- adica dupa mine is bate joc de tine- de sentimentele tale- si Diana aia e o nesimtita sa mor eu ca e prietena cu Bia si ca sa fie ea cu Cosmin parca o despartit-o ca sa fie ea. Asta nu e o prietenie adevarata. Din cate am inteles Bia avea iubit dar totusi a fopst cu tine 1 zi. ciudat . scuze dar pentru astfel de fete exista doar un cuvant.Sti poate te-a sarutat atunci pentru ca nu tinea la Catalin si poate si ea simtea la fel dar ii era frica sa recunoasca.
CONCLUZIE: Las-o pe fata asta Bia ca nu merita si cauta-yi o persoana mai buna care sa nu te insele si etc.
P. S. MARE E GRADINA DOMNULUI...
Si prostii sar gardu'iubiri secrete
E o telenovela penibila, scrisa de un copil, cu copii. Totusi, nu ma pot abtine sa observ ca fetele de acum sunt mult mai... deschise (ca sa nu spun usuratice). Cati ani ai?
Tu De Ce iti bati joc de suferinta mea? Daca nu ma pot ajuta te rog frumos nu mai raspunde!@!@!
Deci ai undeva intre 12-14 ani. Nu imi bat joc. Iti deschid ochii.
Invata sa scrii corect si apoi indragosteste-te! pitipoanca are dreptate, mare dreptate!
SA MOR IO DAK NU IESE SERIAL DIN ASTA! Ba da' tare complicat o mai fost! ce-i cu atatea tentative de amor? Ce are Bia aia a ta de are atatia amorezi?!?!? Doamne ce poveste! Diana si cu cealalta is tare dracoase! Daca ai prieten il ai pe ala si gata! Nu o mie si-o suta k daca o tin tot asa, sigur o sa iasa la proces ceva cu adevarat interesant! Dale-n masa de fetele alea, mai exista multe pe lumea asta, GASESTE UNA CU CAP care gandeste si dupa aia mai vede ce face.Ce poveste... as fi vrut si eu sa particip sa vad ce se mai intampla
Iubiri Secrete. Ar trebui sa trimita povestea asta. Ar fi un sezon 4 foarte tare cerd ca m-as uita
Wa fetele astea isi schimba iubiti ca pe haine. Oricum ce astepti ma nu-ti dai seama ca bia e o c****(daca iti cerea unu un sarut zicea ok )ma daca te iubea nu se mai vedea cu alti. Eo iti recomand so uiti si sa incepi o relatie cu altcineva. Dar daca totusi vrei sa fii impreuna cu ia iti recoman sa faci precum casanova(nu o mai baga in seama tip de cam 1 saptamana) astfel daca va tine la tine va reveni iar u o sa-i spui daca vrei sa mai fi cu mine renunta la toti! Eo iti urez bafta(a si nu ai experienta cu fetele )