Cel mai bun sfat :
https://www.youtube.com/watch?v=CKHA2AGbXtI
Esti prea disperat. Asta sare in evidenta. O sperie. Ia un pic de distanta. Inteleg ca esti entuziasmat dar trebuie sa fii cumva mai retinut daca ea nu da semne ca ar fi la fel.
Pentru tine ea e lumea intreaga pe cand tu pentru ea esti doar un baiat.
Incepe sa vorbesti cu ea prin mesaje. Ce mai faci, noapte buna, buna dimineata, etc.
Chestii simple de la care lucrurile sa evolueze.
Apoi o mai inviti odata dar fara sa faci referire la invitatiile trecute.
Ea in procesul asta cu mesajele ar trebui sa inteleaga ce vrei tu. Dar e mai subtil decat sa ii spui direct.
Daca ii va placea va continua si iti va da de intelesul ca se bucura ca vorbiti, ca te place si ea. Te va incuraja sa actionezi.
Daca vezi ca iti raspunde rar sau chiar se simte amenintata si te acuza ca ii trimiti mesajele, atunci nu ii mai trimiti si intelegi ca nu vrea nimic cu tine.
O lasi in pace. Si nu o mai cauti.
Daca esti timid si nu poti sa-i spui in fata c-o iubesti vorbeste cu ea pe facebook, e mai usor. Cere-i numarul de telefon, id.Nu renunta, daca ar stii ca o placi cu siguranta te-ar"tine ca pe un catelus", daca ma intelegi.Sa stii ca imi place cum gandesti, macar vad un baiat "normal". Deci in concluzie insista si nu te da batut pentru ca speranta moare ultima.e
Auzi? De ce nu o intrebi daca ii place de tine sau nu.Macar sa stii, in cel mai rau caz daca ea nu vrea sa o lasi in pace. Exact asa am si eu un coleg in clasa, ne cunoastem de 2 ani si inca ii place de mine dupa ce mi-a cerut sa fiu cu el de vreo 2-3 ori, odata chiar am fost impreuna, dar nu a tinut prea mult, chiar si azi nu m-a lasat in pace.Anul trecut tot incerca sa ma pupe, dar intorceam capul pentru ca am avut prieten...Nah sper sa fie bine.Bafa!