| CoZmIInEL a întrebat:

Povestea mea incepe asa: anul trecut la inceputul anului scolar, a venit o colega noua la mine in clasa. De cum am vazut-o am inceput sa o plac. Practic, a fost dragoste la prima vedere din partea mea. Frustrarea mea este ca anul acesta s-a mutat din nou la fosta scoala din nu stiu ce probleme. Aceasta fata mi-a pus capac. Din ce in ce am inceput s-o iubesc mai mult si mai mult. Pentru aceasta fata as putea sa fac orice. Partea "amuzanta" este ca eu nu am vazut-o de vreo 4 luni si totusi o iubesc nebuneste. La un moment dat incetasem cat de cat s-o mai iubesc. Pe decursul verii am avut mai multe relatii, prin care am incercat sa o uit. Numai esecuri am avut in dragoste, simteam ca imi bat de acele fete, pur si simplu ma gandeam numai la ea. Pe decursul anului trecut am avut cateva tentative sa fiu cu ea dar, am dat cu piciorul, nu stiu din ce motive. Imi era pur si simplu frica, sa nu o pierd mai rau. Acum, mi-au ramas doar amintirile. Cea mai frumoasa a fost cand a venit la mine acasa si am petrecut 30 de minute de vis. Au trecut parca...[ Nu, nu va ganditi la sex, cand iubesti o persoana cu adevarat nu te gandesti deloc la sex, parerea mea ]. De cateva zile m-a apucat iar "nebuneala" dupa ea. Nu stiu ce sa fac, simt ca ma scurg usor, usor, parca ma leaga ceva de ea. Am invitat-o acum cateva zile la Starbucks, prima oara plecase la Iasi, dar noi vorbisem dinainte sa ne vedem, iar a doua oara cand am vrut sa stabilesc ora, nu mi-a mai raspuns deloc. Imi e foarte dor de ea, singura posibilitate prin care o vad, e facebook-ul. Am primit diverse sfaturi de la prieteni dar nu m-au ajutat cu nimic. Pur si simplu, ori unde sunt, ma gandesc continuu la ea. Ma seaca dragostea asta. Cum as putea sa mai uit? Tin sa precizez ca este prima dragoste adevarata. Am 15 ani, va rog nu incepeti cu lucruri de genul "Ai 15 ani? Copile, tu in loc sa inveti, stai de fete". Am grija de viitorul meu, stiu ce am de facut.

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Cel mai bun sfat :
https://www.youtube.com/watch?v=CKHA2AGbXtI

Esti prea disperat. Asta sare in evidenta. O sperie. Ia un pic de distanta. Inteleg ca esti entuziasmat dar trebuie sa fii cumva mai retinut daca ea nu da semne ca ar fi la fel.

Pentru tine ea e lumea intreaga pe cand tu pentru ea esti doar un baiat.

Incepe sa vorbesti cu ea prin mesaje. Ce mai faci, noapte buna, buna dimineata, etc.

Chestii simple de la care lucrurile sa evolueze.

Apoi o mai inviti odata dar fara sa faci referire la invitatiile trecute.

Ea in procesul asta cu mesajele ar trebui sa inteleaga ce vrei tu. Dar e mai subtil decat sa ii spui direct.

Daca ii va placea va continua si iti va da de intelesul ca se bucura ca vorbiti, ca te place si ea. Te va incuraja sa actionezi.

Daca vezi ca iti raspunde rar sau chiar se simte amenintata si te acuza ca ii trimiti mesajele, atunci nu ii mai trimiti si intelegi ca nu vrea nimic cu tine.

O lasi in pace. Si nu o mai cauti.

| mona a răspuns:

Atunci lupta pentru dragostea ta si nu renunta

| Loka a răspuns:

Daca esti timid si nu poti sa-i spui in fata c-o iubesti vorbeste cu ea pe facebook, e mai usor. Cere-i numarul de telefon, id.Nu renunta, daca ar stii ca o placi cu siguranta te-ar"tine ca pe un catelus", daca ma intelegi.Sa stii ca imi place cum gandesti, macar vad un baiat "normal". Deci in concluzie insista si nu te da batut pentru ca speranta moare ultima.e

| CoZmIInEL explică (pentru Loka):

Am id ei am numarul ei, o cunosc, am fost in clasa cu ea...Am sa incerc sa vorbesc. Simt ca am tot zapacit-o un an intreg...

| Loka a răspuns (pentru CoZmIInEL):

Auzi? De ce nu o intrebi daca ii place de tine sau nu.Macar sa stii, in cel mai rau caz daca ea nu vrea sa o lasi in pace. Exact asa am si eu un coleg in clasa, ne cunoastem de 2 ani si inca ii place de mine dupa ce mi-a cerut sa fiu cu el de vreo 2-3 ori, odata chiar am fost impreuna, dar nu a tinut prea mult, chiar si azi nu m-a lasat in pace.Anul trecut tot incerca sa ma pupe, dar intorceam capul pentru ca am avut prieten...Nah sper sa fie bine.Bafa!

| Xtadelo a răspuns:

Stiu cum e straight face
Lupta... macar o sa stii ca ai incercat. happy

| PumaBlonda a răspuns:

SPERANTA e cea mai mare curva, toti traiesc cu ea.