Te manipuleaza, de aceea incearca sa dea toata vina pe tine!
Da-i pace, viitor fericit alaturi de un asemenea om, nu poate exista!
Sunt vreo 3.5 miliarde de barbati pe lumea asta si tu te cramponezi si iti cauzti vina, din cauza unui mitocan care te manipuleaza?
Hai fetita, ca poti mai mult de atat!
Dacă bea și ascultă manele ai deja motive suficiente să nu (mai) fii cu el, indiferent când face chestiile astea.
Imi pare rau sa iti spun dar voi impreuna nu aveti viitor.
Si tu si el aveti nevoie de cineva care sa va linisteasca si sa va aduca cu picioarele pe pamant, nu sa va instige mai mult la prosti.Consumul de alcool, chefuri cu manele, petreceri continue si nici un plan de viitor nu face bine unei relati ce se presupune ca e serioasa si stabila.Cred ca trebuia sa va maturizati intai.
Nu era nimic gresit daca iti platea el un suc, sau daca nu dadeai si tu bani de benzina ca in fond esti iubita lui si ar trebui sa faca lucurile astea de placere si pentru ca te iubeste, iar faza cu neimplicatul cred ca este vrajeala sau o traducere la "de ce dracu inveti si te preocupi cat de cat de viitorul tau in loc sa bem si sa facem chefuri". Intr-un cuplu trebuie sa existe compromis si mai ales CREIER.Ce poate tu aveai dar ti-l manca el tragandute in jos cu obiceiuri urate.
Lasa-l in pace si mergi inainte dar mai linistita si la locul tau, ca deja si lumea vorbeste ca "nu esti buna" si nu cred ca eticheta asta vrei sa o ai.
Tu nu îl vezi ce bădăran e? Pe bune, nu pricep... Ești mai ok single decât cu așa tip
Salut! Cumva este Taur? Sau e vreun idiot?
Du-te si lasa-l ca nu te merita! Tu esti la facultate si trebuie sa inveti. Daca el nu intelege e treaba lui.Mai sunt baieti pe lume.
Normal ca iti lipseste. Timpul le rezolva pe toate.Stiu ca suna a cliseu, dar este adevarat.
Iesi cu prietenii/colegii de facultate si astfel schimbi mediul.Va fi bine.