Fostul tau prieten, care te-a iubit, iti doreste binele, tot binele din lume. El stie ca prietenul lui e cel mai bun om din lume pentru tine, singurul cu care i-ar face placere sa te vada impreuna. Tu nu mai esti legata fizic ci doar mental de prietenul tau, asa incat nu trebuie sa ai sub nici o forma sentimente de culpabilitate.Nimeni nu e vinovat in aceasta situatie tulburatoare, cu exceptia destinului.
Nu cred ca ti-ai dezamagi prietenul daca ti-ai continua viata alaturi de prietenul lui cel mai bun. Si eu cred ca el ar vrea sa fii fericita.
Dupa povestea asta merge facuta o telenovela. SIncer, nu l'ai dezamagi.Ai punctat bine, daca ar fi in viata si el v'ar incuraja.Nu l'ai dezamagi! Din moment ce el a murit, ar trebui sa-ti continui viata.Nu,evident nu o sa'l uiti niciodata, si inca o sa mai existe in sufletul tau mult timp de acum inainte, dar nu trebuie sa inceteze si inima ta sa mai bata (pentru altcineva). Si daca el chiar tine la tine (ceea ce si incearca sa dovedeasca), ar fi cel mai bine, mai ales ca si tie iti place de el.
Stai cu el.Sunt convins că fostul tău iubit vrea să te vadă fericită. Poate sunt sadic dar:morţii cu moeţii, vii cu vii.Nu lasă dragostea să treacă peste tine. S-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată
Tu ai spus-o! Tocmai ne-ai afirmat ca X v-ar fi incurajat pentru a fi impreuna. Raspunsul il aveai chiar tu. Intradevar ai o poveste care pe multa lume ar marca-o, dar tu ca o dnsoara puternica ce esti, o adevarata lady, nu, tine fruntea sus! Tu stii ca ai tinut la X, Il ai acolo pentru tottdeauna, numai pentru tine, el te vegheaza de sus, si tot asa. Da-ti o sansa cu tipul acela. Eu cred ca se merita! Succes si nu uita : privirea inainte!
Poveste frumoasa auzi... fata asta a suferit f.mult si suferinta nu se poate numi ceva frumosimi pare rau dar nu are rost sa stai si sa plangi dupa iubitul tau care acum nu mai este, esti tanara, ai toata viata inainte si sunt sigura ca si el ar vrea sa te vada fericita, asa ca nu rata sansa asta
Povesea e trista.Iti spun ceva ce am trait si (poate) inca traiesc, este tot o "poveste" : Am cunoscut o fata la ziua unui amic foarte bun, era colega lui de munca am vorbit cu ea destul de mult, doar ca in seara aceea am plecat mai devreme... a doua zi cel mai bun prieten al meu era iubitul fetei care imi placea, nu sitam ce sa fac cum sa reactionez, intr-un mod ciudat ma bucuram pentru el, stateam cu ei la aceeasi masa si incercam sa nu ma gandesc prea mult la ea desi vorbeam cu amandoi, cand se certau din nefericire ea ma cauta ca sa vorbesc cu ea si sa fiu langa ea, o vedeam plangand din cauza lui si cateodata fericita datorita lui, vorbeam cu el despre ea si cu ea despre el. Pana la urma s-au despartit, banuiau amandoi ce simt pentru ea (nu asta a fost cauza), am vorbit cu prietenul meu si i-am explicat in 3-4 cuvinte (mai mult nu puteam sa rostesc). Am fost fericit cu ea (iar prietenul meu nu s-a suparat) si ea a fost... dar asta e o alta poveste. Good luck.
Pai ai o poveste foarte frumoasa (daca este reala) si ce ai gresi daca chiar ai incerca sa ii dai o seansa el te iubeste poate ca si iubitul tau tiar spune acelasi lucruri.
A iubi pe cineva nu insemna sa iti dai viata pentru ei (in cazul tau sa ramai mereu asa suparata), ci sa o traiesti la maxim pentru ei.Atataa timp cat fostul tau prieten (Dumnezeu sa-l ierte!) e in inima ta, nu poti gresi cu nimic.
Viata merge inainte, si mai devreme sau mai tarziu tot vei fi cu altcineva.Si cred ca si iubitul tau ar fi fost de aceeasi parere, si ca
'ar fi" mult mai linistit sa te stie in compania prietenului sau decat langa altcineva.
Fostul tau prieten avea incredere in X... eu cred ca ar fi fericit sa stie ca sunteti impreuna. Nu cred ca ar vrea sa te vada suferind, in sufletul tau stii ca ai putea avea o relatie cu X si tot ceea ce te impiedica e fostul tau prieten. Fa ce iti dicteaza inima.succes
Ai o poveste de dragoste uimitoare Sincer mi-au dat cateva lacrimi si deja petrec mai mult timp cu iubitul meu de teama ca destinul mi l-ar putea fura
Cred ca x merita o sansa, din comportamentul lui reiese faptul ca tine la tine, sarutul pe frunte demonstreaza ca vrea sa te protejeze.
Nu des gasesti astlef de baieti precum el, dar odata intalnit merita toata dragostea ta.
Iubitul tau, Dumnezeu sa-l ierte te-a lasat pe maini bune
Alti baieti in locul lui x cred ca nu asteptau atat o fata
ai grija de tine :*
Poate fostul tau iubit l-a rugat pe cel mai bun prieten al lui(x) sa aiba grija de tine, tocmai pentru ca te-a iubit(si inca te mai iubeste, in ceruri) enorm. Dupa cum spun si ceilalti, fostul iubit (sau, hai mai bine sa ii spunem actualul pentru ca inca ati fi putut fi impreuna daca nu aparea accidentul) ar fi dispus sa accepte ca tu sa fii iubita lui x pentru a nu ajunge pe maini rele.Accepta din iubire pentru tine si dorinta ca tu sa fii pritejata.
Povestea ta m-a impresionat in mod placut...Desi este foarte trista, are un aer de optimism si acest lucru ii da un farmec aparte.
Numai bine, sa fii inteleapta si sa alegi ce iti dicteaza sufletul pentru ca in sufletul tau traieste cel pe care l-ai iubit, il iubesti si il vei iubi...
Pina la urma oricum ve-i fi cu cineva nu? Va trebui sa iti creezi o familie si tot asa.Eu spun ca mai bine sa fii cu x, luind in consideratie ca tine mult la tine si iti vrea binele.Decit sa te legi cu cine stie cine, mai bine cu el.Prietenului tau i-ar fi mai placut sa ''vada'' din cer ca esti cu x decit cu unul care poate nu va tine la el de mult la tine.Nu ar fi o greseala sa stai cu el, din contrate inteleg, e dureros sa pierzi pe cineca apropiat insa viata continuaSper ca te-am ajutat! Bafta mai departe si fa ceea ce crezi tu ca e bine pentru tine, ceea ce scrim noi aici sunt doar pareri si sfaturi tu insa asculta-ti inima:*Pa-pa, ai grija de tine
Bunaa...imi pare rau pentru fostul tau iubiit`...condoleante.Vreau sa spun`ca nu trebuie sa te intristezi, asa a fost sa fie, si sunt sigura ca iubitul tau din cer, ar vrea ca tu si prietenul lui sa fi`ti impreuna ca sa te faca fericita adica sa fiti ferictii`. Daca au fost prieteni buni, inseamna ca are incredere in el si vrea sa fii fericita`:X:X:X:
Sfatul meu e sa faci ce iti spune inima, cum a spus si Dianka, iubitului tau i-ar fi convenit sa fi mai bine cu x decat cu cine stie cine, care poate nu te-ar iubi asa de mult ca x, adica iubitul tau sa stie de acolo din ceruri ca te-a lasat pe mana celui mai bun prieten al său, decat pe mana oricarui alt baiat. Asa ca fă cum crezi tu că e mai bine. Sa fie de bine, o dimineata plăcuta in continuare.
Aloo! viata merge mai departe
poti sa-mi spui de cand a murit iubitul tau? daca e mai mult de 5-6 luni nu vad care ar fi problema...adica (stiu ca e dureros)dar el nu mai e.si nu ar putea sa-ti spuna cineva ceva de rau pentru ca te cuplezi cu prietenul lu
daca tuh il iubesti, el te iubeste... ce mai astepti?
HappynewCenusa întreabă: