Pai...cunoasteti-va mai bine si vezi daca merita(ma refer la a doua fata). eu spun s-o prelungesti nu prea mult dar nici prea putin, pentru a fi sigur atat de sentimentele tale cat si de ale ei succes
Pai...poti incepe simplu cu o discutie despre o rasa de caine ( ii spui ca uite mie asta imi place si poate imi iau si o intrebi ce parere are sau daca te-ar ajuta sa ai grija de catelul respectiv). sau poti pur si simplu sa-i spui ca vrei sa jucati un joc( tu o intrebi ceva, ea raspunde. ea te intreaba, tu raspunzi. si tot asa) doar ca trebuie sa pui intrebari care te-ar putea ajuta sa o cunosti mai bine, nu intrebari ori si cum. sau de exemplu o data intreab-o ce a facut azi sau daca ati petrecut ziua impreuna intreab-o daca i-a placut etc si la un moment dat aduci cumva discutia in asa fel incat sa duca spre dragoste, trandafiri, saruturi etc. de ex o poti intreba ce este dragostea pentru ea chestii in gen.(dar trebuie sa o faci subtil adica sa nu-si dea seama). succes
Prima fata are deja prieten daca esti prost nai decat sa o astepti mai bine cunoastete mai bine cu prietena sa funda?
AlexEjmecheru întreabă: