| andra4u a întrebat:

Povestea mea suna cam asa:am avut o relatie destul de dificila, cu multe despartiri si impacari.Despartirea definitiva a fost cand am aflat ca el a fost surprins cu o buna prietena de al lui, tinandu-se in brate pe care o placea dar aceasta nu a vrut sa fie mai mult de o prietenie intre ei.Am aflat acest lucru dar imprejurimile m-au facut sa nu ii spun adevaratul motiv al despartirii.Intre timp el are o relatie cu o fata care chiar tine mult la el(el mai putin din cate am vazut din comportamentul lui). Intr-o seara am recitit niste mesaje mai vechi si mi-am dat seama ca am cam gresit, eram cam rea cu el. Zilele astea ne-am intalnit intamplator in oras si s-a asezat langa mine, iar prietena lui era mai incolo.Si seara am decis sa vorbesc cu el, sa lasam orgoliile la o parte si sa ramanem amiici. Spre surprinderea mea a reactionat foarte bine.Acum eu inca mai tin la el, dar nu cred ca voi putea trece peste motivul despartirii. Voi ce ati face? Ati mai incerca o data sau l-ati uita definitiv?

Răspuns Câştigător
| MsPisic a răspuns:

Depinde cat de mult tii la el si depinde peste cate esti dispusa sa treci pentru el.

In primul rand trebuie sa te gandesti daca o sa mai vrea el.Incearca sa vorbesti cu el, in calitate de amica si sa vezi cum reactioneazahappy, poate sa ii bati ceva apropouri...glumite in legatura cu ~voi~...
Asa, el nu o sa isi zica: "Pfoa...asta inca tine rau la mine!" ci o sa creada doar ca iti pasahappy

In al doilea rand trebuie sa te gandesti daca va impacati si tu incepi sa tii mai mult decat acum la el, iar el o sa faca vreo faza ca cea din cauza careia v-ati despartit?
E greu...dar sper sa iei cea mai buna decizie!:*

6 răspunsuri:
| tuGatita a răspuns:

De ceva timp imi pun o intrebare:"ce as face eu daca m-ar insela iubitul?" bine...nu cred ca ar fi posibil dar cine stie... uite ca tu treci prin asa ceva. eu zic ca ar fi trebuit sa il ierti nu sa te desparti de el. mai ales daca il iubesti. pentru ca daca e dragoste adevarata merita a doua sansa, chiar si a treia. poate ca si el te iubeste si vrea sa fie din nou cu tine. mai incearca! eu asa as face. tu ai aflat ca el era cu fata aia in brate, dar eu ma gandesc ca si daca as afla sau chiar l-as vedea cum se culca cu alta (scuzati cacafonia) dupa un timp tot l-as ierta. atat de mult il iubesc. deci mai da-i o sansa, dar impune-i niste limite. sa iti zica atunci cand pleaca undeva, cu cine e, cam cat sta, ce face si sa te sune des ca sa ai incredere in el din nou. te descurci tu.si sa va iubiti!

| Cristinaa933746 a răspuns:

Eu cred, ca ar fi mai bine sa incerci sa il uitiwinking. Este mai bine, ptr.ca apoi poate o sa se repete povestea si o sa iti pui aceiasi intrebare kiss. Este dificil intr-adevar sa uiti pe cineva care il placi/iubesti sad. Stiu ca si eu am patit la fel.Nu merita sa suferi pentru un baiat kiss.Sunt multi pe lume.oh go on. Sper ca te-am ajutat. Bafta

| Anndrada a răspuns:

Daca as fi gresit eu, as mai incerca! Oricine merita a doua sansa!winking In cazul tau a 3a. Incearca sa vorbesti cu el. Din cate ai povestit tu mai sus, se vede clar ca inca tine la tine.happy Te-am pupat.:* Sper sa iti fi fost de ajutor!

| biancaselena a răspuns:

Sfatul meu este: Mai bine regreti ceva ce ai facut decat ceva ce n-ai facut! Mult succes :*

| sexyGirlPunct a răspuns:

As face sex cu el ca sa ramana la mine pentru totdeauna :=

| CrazyDoll a răspuns:

Eu zic sa incerci daca simti inca ceva pentru el,doar ca trebuie sa lamuriti ceea ce s-a intamplat si trebuie pe langa faptul ca sunteti impreuna sa fiti si cei mai buni prieteni sa va spuneti totul, asa va veti castiga increderea, sper ca te ajuta,:*pupbig grin